менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Білий індикатор на Boot Up має вік?

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 листопада 2007, 14:20
Нові члени групи

Default Білий індикатор на Boot Up має вік?

Привіт хлопці

Проблема: при завантаженні незадовго до Windows XP екран завантаження і отримати штрих Білий прогресу, розташованої в нижній абсолютно чорний екран, який займає 2-3 хв для завершення.

У 2 роки я мав мій комп'ютер я ніколи не мав такий прогрес бару, не чекаючи віку потрапити в XP

Що я зробив .....

Повний зруйнувати систему та збирання

Повний переформатування жорсткого диска з новою копією XP Media (пробував двічі, і це ще не пощастило)

Я був у панеллю керування і домоглися, що всі драйвери завантажуються якому вони знаходяться.

Я очистив КОСМОС

Я просто не можу його роботі, я зробила багато переформатування в минулому і ніколи не було цієї проблеми,

Будь-які ідеї?
Old 8 листопада 2007, 08:14
Донор групи

Чи має зникнуть, якщо натиснути Esc? Звучить як бути, Ви робите повну перевірку пам'яті при кожному запуску. Увімкніть швидкого запуску на екрані BIOS?
Old 8 листопада 2007, 09:19
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Чи має зникнуть, якщо натиснути Esc? Звучить як бути, Ви робите повну перевірку пам'яті при кожному запуску. Увімкніть швидкого запуску на екрані BIOS?
Привіт Mike

Я був в BIOS "Quick Power On Self Test" Це було на "Дозволити", тому я відключив його, але все ще отримати білий індикатор прогресу. Якщо я натискаю ESC нічого happends він просто тримає навантаження.

Я використовую Maxtor 40G ATA 133 жорсткий диск, але тільки перевірити систему з 300 г / 7200 Seagate, щоб побачити, якщо вона робить будь-яке розходження, яке він дозу?

На Maxtor індикатор приймає зрости навантаження, але при використанні Seagate її набагато швидше? Вона, як і раніше хіба правильно, але навантаження набагато швидше.

Чому б це?

Велике спасибі

Марка
Old 8 листопада 2007, 10:08
Нові члени групи

Крім того, забув сказати, що я зробив завантаження системи, я не можу помістити весь журналу, як це займе дуже багато місця, але я дійсно отримав кілька "не був завантажений драйвер", їм на Learing кривий так це значить, ? Мене, може будь-який скажіть мені, якщо це дає будь-якому idication до проблеми їм мати?

Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ NDProxy.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ lbrtfdc.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ sfloppy.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ i2omgmt.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ changer.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Cdaudio.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ PCIDump.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Rdbss.sys
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Mrxsmb.sys
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Parport.SYS
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ драйвер Serial.sys
Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Ipnat.sys

Спасибо

Марка
Old 9 листопада 2007, 04:31
Донор групи

Ви біжите або при запуску? Ви нещодавно встановили, що робить дефрагментатор час завантаження дефрагментацію? Або час завантаження вірус сканування? Включили Чи ви будь-які параметри безпеки, щоб стерти файл підкачки при кожному виключенні?

Лише деякі можливості.

Що відбудеться, якщо в безпечному режимі? (Тримайте клавішу F8 вниз під час POST.) Де це зупиняло?
Old 9 листопада 2007, 05:52
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Ви біжите або при запуску? Ви нещодавно встановили, що робить дефрагментатор час завантаження дефрагментацію? Або час завантаження вірус сканування? Включили Чи ви будь-які параметри безпеки, щоб стерти файл підкачки при кожному виключенні?

Лише деякі можливості.

Що відбудеться, якщо в безпечному режимі? (Тримайте клавішу F8 вниз під час POST.) Де це зупиняло?
Привіт Mike

Ви біжите або при запуску? Nope
Ви нещодавно встановили, що робить дефрагментатор час завантаження дефрагментацію? Nope
Або час завантаження вірус сканування? Nope
Включили Чи ви будь-які параметри безпеки, щоб стерти файл підкачки при кожному виключенні? Nope

Завантажується в безпечному режимі "без білого бар", але багато тексту перед ним з'являється йде у вікнах безпечне екрані захищеному режимі, я отримую сторінку команд дуже схожі на це, це лише одна з багатьох "Multi (0) диска ( 0) RDISK (0) розділ (1) \ WINDOWS \ Syste m32 \ ntoskrnal.exe. Всі вони починаються ж "Multi (0) диска (0) RDISK (0) розділ (1) \ WINDOWS \ SYSTEM 32 \" ECT .....

Марка
Old 9 листопада 2007, 09:17
Донор групи

Так, але це зрив будь-якому завантаженні в безпечному режимі? Що ви описуєте нормальне BTW.
Чекайте в безпечному режимі, щоб бути трохи повільніше навантаження.

Спробуйте також видалення C: \ hiberfil.sys, якщо у вас є. (Включити перегляд прихованих файлів у Tools Options View)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.