![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Проблема: при завантаженні незадовго до Windows XP екран завантаження і отримати штрих Білий прогресу, розташованої в нижній абсолютно чорний екран, який займає 2-3 хв для завершення. У 2 роки я мав мій комп'ютер я ніколи не мав такий прогрес бару, не чекаючи віку потрапити в XP Що я зробив ..... Повний зруйнувати систему та збирання Повний переформатування жорсткого диска з новою копією XP Media (пробував двічі, і це ще не пощастило) Я був у панеллю керування і домоглися, що всі драйвери завантажуються якому вони знаходяться. Я очистив КОСМОС Я просто не можу його роботі, я зробила багато переформатування в минулому і ніколи не було цієї проблеми, Будь-які ідеї? |
|
| |||
| |||
| Чи має зникнуть, якщо натиснути Esc? Звучить як бути, Ви робите повну перевірку пам'яті при кожному запуску. Увімкніть швидкого запуску на екрані BIOS? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я був в BIOS "Quick Power On Self Test" Це було на "Дозволити", тому я відключив його, але все ще отримати білий індикатор прогресу. Якщо я натискаю ESC нічого happends він просто тримає навантаження. Я використовую Maxtor 40G ATA 133 жорсткий диск, але тільки перевірити систему з 300 г / 7200 Seagate, щоб побачити, якщо вона робить будь-яке розходження, яке він дозу? На Maxtor індикатор приймає зрости навантаження, але при використанні Seagate її набагато швидше? Вона, як і раніше хіба правильно, але навантаження набагато швидше. Чому б це? Велике спасибі Марка |
|
| |||
| |||
| Крім того, забув сказати, що я зробив завантаження системи, я не можу помістити весь журналу, як це займе дуже багато місця, але я дійсно отримав кілька "не був завантажений драйвер", їм на Learing кривий так це значить, ? Мене, може будь-який скажіть мені, якщо це дає будь-якому idication до проблеми їм мати? Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ NDProxy.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ lbrtfdc.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ sfloppy.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ i2omgmt.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ changer.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Cdaudio.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ PCIDump.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Rdbss.sys Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Mrxsmb.sys Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Parport.SYS Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ драйвер Serial.sys Не завантажується драйвером \ SystemRoot \ System32 \ drivers \ Ipnat.sys Спасибо Марка |
|
| |||
| |||
| Ви біжите або при запуску? Ви нещодавно встановили, що робить дефрагментатор час завантаження дефрагментацію? Або час завантаження вірус сканування? Включили Чи ви будь-які параметри безпеки, щоб стерти файл підкачки при кожному виключенні? Лише деякі можливості. Що відбудеться, якщо в безпечному режимі? (Тримайте клавішу F8 вниз під час POST.) Де це зупиняло? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви біжите або при запуску? Nope Ви нещодавно встановили, що робить дефрагментатор час завантаження дефрагментацію? Nope Або час завантаження вірус сканування? Nope Включили Чи ви будь-які параметри безпеки, щоб стерти файл підкачки при кожному виключенні? Nope Завантажується в безпечному режимі "без білого бар", але багато тексту перед ним з'являється йде у вікнах безпечне екрані захищеному режимі, я отримую сторінку команд дуже схожі на це, це лише одна з багатьох "Multi (0) диска ( 0) RDISK (0) розділ (1) \ WINDOWS \ Syste m32 \ ntoskrnal.exe. Всі вони починаються ж "Multi (0) диска (0) RDISK (0) розділ (1) \ WINDOWS \ SYSTEM 32 \" ECT ..... Марка |
|
| |||
| |||
| Так, але це зрив будь-якому завантаженні в безпечному режимі? Що ви описуєте нормальне BTW. Чекайте в безпечному режимі, щоб бути трохи повільніше навантаження. Спробуйте також видалення C: \ hiberfil.sys, якщо у вас є. (Включити перегляд прихованих файлів у Tools Options View) |