![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου (HP dv2000) ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, όταν θα ήθελα να ενεργοποιήσετε. Θα έχουν πολλά λάθη γι 'αυτό πήρε το σκληρό δίσκο και να αντικατασταθούν τα Windows XP. *** ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο υπολογιστής ήρθε με τα Windows Vista και θα αντικατασταθεί η σκληρούς δίσκους και εγκαταστήσει το Windows XP SP3. *** Νόμιζα ότι όλα θα ήταν μεγάλη εργασίας, αλλά έχει μόνο λίγες μέρες από τότε που πήρε το σκληρούς δίσκους και θα αντικατασταθεί Μαζεύει λάθη ξανά. Έχω μόνο τηλεφορτωθούν iTunes και AIM. Συνεχίζω να Kernel32.dll και / ή τον υπολογιστή μόλις αρχίζει με την επιλογή να θέτει σε ασφαλή λειτουργία, κανονική λειτουργία, κλπ. Im χαθεί για το τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα. Παρακαλώ βοηθήστε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν έχετε εγκαταστήσει XP για το νέο δίσκο έκανε έχετε εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται, επίσης;
| |||
| |||
| Yea, ό, τι ήταν εγκατεστημένο σωστά. |
|
| |||
| |||
| Διαβάστε αυτό και δείτε αν αυτό βοηθάει: http://www.5starsupport.com/info/kernel32.htm |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Borderlands αρχή Error | Ταραγμένα | PC & Console Gaming | 2 | 23 Νοεμβρίου 2009 05:54 |
| Windows XP Start-up Error Message! | Gray33 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 26 Ιαν 2009 13:09 |
| Screenshot: εκκίνηση σφάλμα | koolfilter | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 10 Ιαν 2009 13:24 |
| Πρόβλημα με McAfee Σφάλμα Στις Εκκίνησης | Wizosir | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 20 Αυγ 2008 01:19 |
| Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε iTunes - βοηθήσει παρακαλώ! | Σπάρτακος | Multimedia & Codecs | 9 | 27 Ιουλ 2007 15:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |