![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép (HP dv2000) megkezdte egy nagy probléma, ha nem kapcsolja be. Ez a sok hiba így van a merevlemez helyére, és a Windows XP. *** MEGJEGYZÉS: A számítógép került a Windows Vista és az I. helyébe a merevlemez és a Windows XP SP3. *** Azt hittem, mindent nagy munka lenne, de mivel mindössze néhány nap alatt, mióta van a merevlemez, és helyébe egyre hibákat újra. Én csak letölteni az iTunes és a cél. Folyamatosan Kernel32.dll és / vagy a számítógép csak kezdődik a lehetőséget, ami azt a csökkentett módban, normál módban, stb Im elveszett mi lehet a probléma. Kérem, segítsen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha telepített XP az új meghajtó nem telepítette a szükséges illesztőprogramok is?
| |||
| |||
| Igen, minden telepítve. |
|
| |||
| |||
| Olvasd el ezt, és ha ez segít: http://www.5starsupport.com/info/kernel32.htm |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Borderlands Start Error | Troubled | PC és konzol játékok | 2 | November 23, 2009 05:54 |
| Windows XP Start-up Hibaüzenet! | Gray33 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 26. január 2009 13:09 |
| Képernyőkép: indítási hiba | koolfilter | A Windows operációs rendszerek | 4 | 10. január 2009 13:24 |
| A probléma a McAfee hiba a Start Up | Wizosir | General Chat szoftver | 1 | 20. augusztus 2008 01:19 |
| Hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálja elindítani az iTunes - help please! | Spartacus | Multimédia és kodekek | 9 | 27. július 2007 15:49 |
| Téma eszközök | |
| |