![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač (HP DV2000) začal s mnohými problémami, keď by som to zase on. Mala by mať veľa chýb, takže som sa nahrádza pevný disk a dal Windows XP. *** POZNÁMKA: Počítač prišiel s Windows Vista a som nahradil pevný disk a nainštalované Windows XP SP3. *** Myslel som, že všetko, čo by bolo skvelé, ale pracuje sa len pár dní, pretože som sa nahrádza pevný disk a je to opäť dostáva chyby. Mám len stiahnutý iTunes a AIM. I neustále Kernel32.dll a / alebo počítač práve začína s možnosťou uvedenia v núdzovom režime, normálny režim atď Im stratil na tom, aký by mohol byť problém. Prosím pomôžte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pri inštalácii XP na nový disk jsi nainštalované všetky potrebné ovládače tiež?
| |||
| |||
| Áno, všetko bolo správne nainštalovaná. |
|
| |||
| |||
| Prečítajte si a pozrite sa, či to pomôže: http://www.5starsupport.com/info/kernel32.htm |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pohraničí na pretras Dlh | Zkormoutil | PC a herné konzoly | 2 | 23.listopadu 2009 05:54 |
| Windows XP Start Up Chyba! | Gray33 | Operačné systémy Windows | 7 | 26 január 2009 13:09 |
| Screenshot: spustenie chybu | koolfilter | Operačné systémy Windows | 4 | 10. januára 2009 13:24 |
| Problém s McAfee Chyba na Start Up | Wizosir | Všeobecné Software Chat | 1 | 20. August 2008 01:19 |
| Chybové hlásenie pri pokuse o spustenie iTunes - prosím pomôžte! | Spartacus | Multimedia & Kodeky | 9 | 27. júl 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |