![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар (ХП дв2000) почео да има пуно проблема кад би се то он. То би да има пуно грешака па сам хард дриве замијењена и ставите Уиндоус КСП. *** НАПОМЕНА: На рачунару са системом Уиндоус Виста дошла и ја заменио харддриве и инсталиран Уиндоус КСП СП3. *** Мислио сам да ће све бити велика, али само неколико дана откако сам добио харддриве замењен и то узимајући грешке поново. Имам само преузели иТунес и АИМ. ЈА држати добивање Кернел32.длл и / или рачунар покреће само са могућношћу стављајући га у сафе моду, нормалном начину рада итд Им изгубила на оно што би могао бити проблем. Плеасе хелп. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када сте инсталирали КСП на нови диск Јесте ли инсталирани сви потребни дривер такође?
| |||
| |||
| Да, све је исправно инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Прочитајте ово и је ли то помаже: хттп://ууу.5старсуппорт.цом/инфо/кернел32.хтм |
|
| |||
| |||
| Хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Приграничја Почетак Грешка | Мутан | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 23. новембар 2009 05:54 |
| Уиндоус КСП Старт-уп Еррор Мессаге! | Граы33 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 26 јануар 2009 13:09 |
| Сцреенсхот: старт уп грешка | коолфилтер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 10 јануар 2009 13:24 |
| Проблем Са МцАфее Грешка на Старт Уп | Уизосир | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 20 аугуст 2008 01:19 |
| Порука о грешци када покушавате покренути иТунес - помоћ молим! | Спартацус | Мултимедија и кодеци | 9 | 27. јула 2007 15:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |