![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер (HP dv2000) почали мати багато проблем, коли я його включення. Було б багато помилок, тому я отримав жорсткий диск і поклав замінити Windows XP. *** Примітка: комп'ютер прийшов з Windows Vista, і я замінив жорсткий диск і встановити Windows XP SP3. *** Я думав, все буде працювати більше, але воно має лише кілька днів тому я замінив жорсткий диск, і вона стає все помилками знову. Я тільки завантажив ITunes і мета. Я постійно отримую KERNEL32.DLL та / або комп'ютер тільки починає з можливістю здачі його в безпечному режимі, нормальному режимі т.д. Im втратила від того, що можуть бути проблеми. Будь ласка, допоможіть. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При установці XP на новий диск ви встановили всі драйвери, необхідні також?
| |||
| |||
| Так, все було правильно встановлено. |
|
| |||
| |||
| Прочитати цей і подивитися, якщо це допоможе: http://www.5starsupport.com/info/kernel32.htm |
|
| |||
| |||
| Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Прикордоння Початок помилку | Troubled | PC & консоль Gaming | 2 | 23 листопада 2009 05:54 |
| Windows XP запуску з'являється повідомлення про помилку! | Gray33 | Операційні системи Windows | 7 | 26 січня 2009 13:09 |
| Скріншот: Start Up помилку | koolfilter | Операційні системи Windows | 4 | 10 січня 2009 13:24 |
| Проблема з McAfee помилку на Start Up | Wizosir | General Software чат | 1 | 20 серпня 2008 01:19 |
| Повідомлення про помилку при спробі запуску ITunes - HELP PLEASE! | "Спартак" | Мультимедіа & кодеки | 9 | 27 липня 2007 15:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |