![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| На моя USB стик, имах папка със снимки. Тъй като аз бях изтриването им, тъй като аз вече не се нуждаят от тях, имаше два файла добавя в тази папка, която със сигурност не са били създадени от мен (аз съм се познае системата направи). Те имаха вид файл аз никога не са виждали преди в моя живот. JG тип файл (не че не е всяка форма на JPEG файла видове). Аз може да не изглежда да изтриете този файл, по някаква причина. Може някой да ми помогне? Снимка приложени на това, което получавам съобщение, когато се опитвам да ги изтриете: ![]() PS: Аз също се чудех какво прави този тип файл и за какво се използва, само за да излекува моето любопитство. : rolleyes: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За съжаление, USB пръчици получите повреден и това прилича на случая с твоя.
| |||
| |||
| Не е ли, че WinRAR лого? Изглежда, че каквото и да е искам да отвори на wth WinRAR, опитайте отваряне го, вижте, ако всичко е вътре. Ако това е случаят, тогава WinRAR ви дава възможност да изтриете файла, както е добре, това може да сортирате него. От друга бележка, имам подобниИш нещо на един от моите HDD's, имам товар на папки alphanumerically име, което аз не създаде и не може да бъде изтрита, те идват и да си отиват и се създават нови такива. Може това да е повреден формат Фил? Направих ги всички, за да бъдат скрити папки, така че те да не ме дразни (I презумпция те са били просто системните папки), но това не изглежда да работя върху W7 по някаква причина. Имайте предвид, че това е HDD, без ОС на него също. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да промените иконите за файлове?! Не Типове файлове или папки, всеки отделен файл. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 1 | 26 Юли 2009 05:10 |
| Itunes Изтегляне - "този тип файл може да навреди на компютъра ви" предупредителни съобщения | katiecoos | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 19 май 2009 г. 07:45 |
| Помощ изтриете. Flv файл | dhawalmkt | Общи Софтуер Чат | 4 | 8 октомври 2008 21:01 |
| Можете да изтриете скритата Recycler Бин В Backup файла | ApathyKid13 | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 01:05 |
| PLEASE HELP! можете да изтриете файла лошо!? | Canadian2199 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 11 Сеп 2007 03:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |