![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Με USB stick μου, είχα ένα φάκελο με φωτογραφίες. Όπως είχα την διαγραφή τους από τότε που δεν τα χρειάζονται, υπάρχουν δύο αρχεία προστίθενται σε αυτόν το φάκελο που σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από μένα (Είμαι μαντέψουν το σύστημα κατέστησε). Είχαν έναν τύπο αρχείου Δεν έχω δει ποτέ πριν στη ζωή μου. JG τύπο αρχείου (δεν υπάρχει δεν είναι κάθε μορφή JPEG τύπους αρχείων). Δεν φαίνεται να διαγράψετε αυτό το αρχείο για κάποιο λόγο. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Photo συνημμένο μήνυμα για το τι θα λάβετε όταν προσπαθώ να διαγράψετε: ![]() PS: Ήμουν επίσης αναρωτιούνται τι είδους είναι αυτό το αρχείο και αυτό που χρησιμοποιείται για την, μόνο και μόνο για να θεραπεύει μου περιέργεια. : rolleyes: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δυστυχώς USB Sticks get κατεστραμμένο και αυτό μοιάζει με την περίπτωση με τα δικά σας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι ότι ένα λογότυπο WinRAR;
Φαίνεται πως ό, τι θέλουν είναι να ανοίξει το WinRAR wth, θα προσπαθήσουμε μέχρι το άνοιγμα, αν δείτε κάτι το εσωτερικό του. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε το WinRAR να σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε το αρχείο, αλλά αυτό μπορεί να το είδος αυτό. Σε ένα άλλο σημείωμα, έχω μια παρόμοιαish πράγμα για έναν από του HDD μου, έχω ένα φορτίο φακέλους alphanumerically το όνομα, το οποίο δεν δημιουργεί και δεν μπορεί να διαγράψει, να έρχονται και παρέρχονται και δημιουργούνται νέες. Μπορεί αυτό να είναι ένα κατεστραμμένο Phil μορφή; Το έκανα όλα αυτά που πρέπει να κρυφών φακέλων, έτσι ώστε να μην ενοχλούν μου (I, τεκμαίρεται ότι μόνο σε φακέλους συστήματος), αλλά ότι δεν φαίνεται κ εργασίες για W7 για κάποιο λόγο. Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα HDD που δεν OS σε αυτήν. Ευχαριστώ Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|