μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψετε αυτό το παράξενο τύπο αρχείου εκτός από μου USB;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιούνη 2009, 17:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Γιατί δεν μπορώ να διαγράψετε αυτό το παράξενο τύπο αρχείου εκτός από μου USB;

Με USB stick μου, είχα ένα φάκελο με φωτογραφίες. Όπως είχα την διαγραφή τους από τότε που δεν τα χρειάζονται, υπάρχουν δύο αρχεία προστίθενται σε αυτόν το φάκελο που σίγουρα δεν δημιουργήθηκε από μένα (Είμαι μαντέψουν το σύστημα κατέστησε).

Είχαν έναν τύπο αρχείου Δεν έχω δει ποτέ πριν στη ζωή μου. JG τύπο αρχείου (δεν υπάρχει δεν είναι κάθε μορφή JPEG τύπους αρχείων).

Δεν φαίνεται να διαγράψετε αυτό το αρχείο για κάποιο λόγο. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;

Photo συνημμένο μήνυμα για το τι θα λάβετε όταν προσπαθώ να διαγράψετε:

PS:
Ήμουν επίσης αναρωτιούνται τι είδους είναι αυτό το αρχείο και αυτό που χρησιμοποιείται για την, μόνο και μόνο για να θεραπεύει μου περιέργεια. : rolleyes:
Old 4 Ιούνη 2009, 04:33
Ομάδα Δωρητών

Default Γιατί δεν μπορώ να διαγράψετε αυτό το παράξενο τύπο αρχείου εκτός από μου USB;

Δυστυχώς USB Sticks get κατεστραμμένο και αυτό μοιάζει με την περίπτωση με τα δικά σας.

Δοκιμάστε επαναδιαμόρφωση της οδήγησης ..... βλέπω αυτή τη σελίδα για μερικές χρήσιμες πληροφορίες

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 Ιούνη 2009, 10:40
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι ότι ένα λογότυπο WinRAR;

Φαίνεται πως ό, τι θέλουν είναι να ανοίξει το WinRAR wth, θα προσπαθήσουμε μέχρι το άνοιγμα, αν δείτε κάτι το εσωτερικό του.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε το WinRAR να σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε το αρχείο, αλλά αυτό μπορεί να το είδος αυτό.

Σε ένα άλλο σημείωμα, έχω μια παρόμοιαish πράγμα για έναν από του HDD μου, έχω ένα φορτίο φακέλους alphanumerically το όνομα, το οποίο δεν δημιουργεί και δεν μπορεί να διαγράψει, να έρχονται και παρέρχονται και δημιουργούνται νέες.

Μπορεί αυτό να είναι ένα κατεστραμμένο Phil μορφή;

Το έκανα όλα αυτά που πρέπει να κρυφών φακέλων, έτσι ώστε να μην ενοχλούν μου (I, τεκμαίρεται ότι μόνο σε φακέλους συστήματος), αλλά ότι δεν φαίνεται κ εργασίες για W7 για κάποιο λόγο.

Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα HDD που δεν OS σε αυτήν.

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 5 του Ιουνίου 2009, 00:46
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Έχω μια παρόμοιαish πράγμα για έναν από του HDD μου, έχω ένα φορτίο φακέλους alphanumerically το όνομα, το οποίο δεν δημιουργεί και δεν μπορεί να διαγράψει, να έρχονται και παρέρχονται και δημιουργούνται νέες.

Μπορεί αυτό να είναι ένα κατεστραμμένο Phil μορφή;

Το έκανα όλα αυτά που πρέπει να κρυφών φακέλων, έτσι ώστε να μην ενοχλούν μου (I, τεκμαίρεται ότι μόνο σε φακέλους συστήματος), αλλά ότι δεν φαίνεται κ εργασίες για W7 για κάποιο λόγο.

Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα HDD που δεν OS σε αυτήν.

Ευχαριστώ
Δύσκολο να πω ..... Έχετε μια εικόνα;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.