manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Zašto ne mogu izbrisati ovu ak vrsta datoteke off moga USB?

Reply

Thread Tools
Old 3. lipnja 2009, 17:36
Novi član grupe

Default Zašto ne mogu izbrisati ovu ak vrsta datoteke off moga USB?

Na moj USB stick, imao sam folder sa fotografijama. Kao što sam bio brisanje ih otkad sam ih više ne trebate, tu su dvije datoteke dodan u taj folder koji su se svakako ne created by me (I'm guessing sustav je).

Imali su datoteke tipa Nikad nisam vidio prije u životu. JG vrstu datoteke (no to nije bilo koji oblik jpeg tipovi datoteka).

JA licemjerje 'činiti se izbrisati ovu datoteku iz nekog razloga. Mogao bilo tko pomoć mene?

Foto privitku poruke o tome što ću primiti našto JA pokušati ih izbrisali:

PS:
Također sam pitajući se što ovu vrstu datoteke je i što to koristi za, samo da liječe moju znatiželju. : rolleyes:
Old 4. lipnja 2009, 04:33
Donatorska Grupa

Nažalost USB štapići dobiti oštećena i ovo izgleda kao slučaj s Vama.

Pokušajte reformatting voziti ..... vidi ovu stranicu za neke korisne informacije

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 4. lipnja 2009, 10:40
Donatorska Grupa

Nije da je WinRAR logo?

Izgleda kao da je sve što želim je da otvorite wth WinRAR, pokušajte ga otvaranja, vidi se, ako ništa unutra.

Ako je to slučaj onda WinRAR vam daje mogućnost za brisanje datoteke kao ovaj svibanj poredati ga.

Na drugoj bilješki, imam sličanish stvar na jednom od mojih HDD-a, imam load of mapa zove alphanumerically, što nisam i ne mogu izraditi izbrisati, dođu i odu i stvaraju nove.

Ovo bi mogao biti oštećen phil formatu?

Ja sam ih sve da budu skrivene mape, tako da ne bi ozlovoljiti me (I slute da su upravo sustav mape), ali to ne čini radi na t W7 iz nekog razloga.

Imajte na umu da je ovo bez HDD OS na to previše.

Hvala
Old 5. lipnja 2009, 00:46
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Imam sličneish stvar na jednom od mojih HDD-a, imam load of mapa zove alphanumerically, što nisam i ne mogu izraditi izbrisati, dođu i odu i stvaraju nove.

Ovo bi mogao biti oštećen phil formatu?

Ja sam ih sve da budu skrivene mape, tako da ne bi ozlovoljiti me (I slute da su upravo sustav mape), ali to ne čini radi na t W7 iz nekog razloga.

Imajte na umu da je ovo bez HDD OS na to previše.

Hvala
Hard to say ..... Imate li screenshot?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 1 26. srpnja 2009 05:10
Download iTunes - "ovu vrstu datoteka mogu naštetiti vašem računalu" upozorenje katiecoos Virus, Spyware i sigurnost 4 19. svibanj 2009 07:45
Pomoć izbrisati. Flv datoteku dhawalmkt Općenito Software Chat 4 8. listopad 2008 21:01
Ne može se izbrisati čistač Hidden In Backup Bin File ApathyKid13 Općenito Software Chat 2 3. prosinac 2007 01:05
Please help! ne mogu izbrisati datoteku loš!? Canadian2199 Virus, Spyware i sigurnost 3 11. Ruj 2007 03:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.