kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Miért nem tudom törölni ezt a páratlan fájltípushoz ki az USB-én?

Reply

Téma eszközök
Old Június 3 2009, 17:36
Új tag Csoport

Az én USB Stick, volt egy mappát a fényképek. Ahogy én törli őket, mert már nincs szüksége rájuk, két kép hozzátette, hogy a mappa nem biztosan nem teremtette meg (I'm guessing ez a rendszer).

Volt egy fájltípushoz Soha nem látott még az életemben. VL fájltípushoz (no ez nem olyan formában jpeg fájltípusokról).

Nem úgy tűnik, hogy törli ezt a fájlt valami okból. Could anyone help me?

Photo független, milyen üzenetet kapok, amikor megpróbálom törölni:

PS:
Azt is tudni, mi ez a fájl típusát, és hogy milyen, hogy használják, csak hogy gyógyítja a kíváncsiságomat. : rolleyes:
Old Június 4 2009, 04:33
Donor Group

Sajnos USB get megsérülhetnek, és ez néz ki a helyzet a tied.

Próbáld meg újra a meghajtóba ..... lát Ezen az oldalon Néhány hasznos információ

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 4 2009, 10:40
Donor Group

Nem ez a WinRAR logó?

Úgy néz ki, mint ami azt szeretné, hogy a nyílt wth WinRAR, próbálja nyitó fel, hátha van benne valami.

Ha ez a helyzet akkor WinRAR megadja a lehetőséget, hogy törli a fájlt is, ez a fajta meg.

A másik megjegyzés, van egy hasonlóish amit az egyik HDD-én van, van egy terhelés mappák megnevezett alphanumerically, amely nem teremt, és nem lehet törölni, akkor jönnek és mennek, és újak jönnek létre.

Lehetséges, hogy ez egy hibás formátumú Phil?

Én meg őket, hogy a rejtett mappákat, úgy, hogy nem bánt velem (I feltételezett őket csak rendszermappák), de ez nem látszik a W7-t valamilyen okból.

Megjegyzendő, hogy ez egy HDD nem oprendszert is.

Köszönöm
Old Június 5 2009, 00:46
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Van egy hasonlóish amit az egyik HDD-én van, van egy terhelés mappák megnevezett alphanumerically, amely nem teremt, és nem lehet törölni, akkor jönnek és mennek, és újak jönnek létre.

Lehetséges, hogy ez egy hibás formátumú Phil?

Én meg őket, hogy a rejtett mappákat, úgy, hogy nem bánt velem (I feltételezett őket csak rendszermappák), de ez nem látszik a W7-t valamilyen okból.

Megjegyzendő, hogy ez egy HDD nem oprendszert is.

Köszönöm
Hard to say ..... Van a képernyőről?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.