![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| ביום USB המקל שלי, היה לי תיקייה עם התמונות. כפי שאני למחוק אותם מאז אני כבר לא צריך אותם, היו שם שני קבצים הוסיף כי לתוך תיקיית שהיו בוודאי שלא נוצר על ידי (אני מנחש את המערכת הופכת אותה). הם היו סוג קובץ מעולם לא ראיתי לפני בחיי. JG סוג קובץ (לא זה לא כל צורה של סוגי קובץ JPEG). אני לא מצליחים למחוק קובץ זה מסיבה כלשהי. מישהו יכול לעזור לי? תמונה מצורפת של מה אני מקבל הודעה כשאני מנסה למחוק אותם: ![]() נ.ב.: אני גם תוהה מה הוא סוג קובץ זה ומה זה, נעשה שימוש, רק כדי לרפא את סקרנות. : rolleyes: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למרבה הצער USB מקלות לקבל פגומים וזה נראה כמו המקרה עם שלך.
| |||
| |||
| לא כל כך WinRAR על הלוגו? נראה מה הוא רוצה לפתוח של wth WinRAR, נסה לפתוח אותו, לראות אם משהו של בפנים. אם זה המקרה אז WinRAR נותנת לך את האפשרות למחוק את הקובץ גם כן, זה עשוי מיין זה. הערה אחר, יש לי דומהאיש על דבר אחד של HDD שלי, יש לי עומס של תיקיות בשם alphanumerically, שאני לא יכול ליצור או למחוק לא, הם באים והולכים ו חדשים נוצרים. זה יכל להיות פגום פורמט פיל? עשיתי הכל כדי להגדיר אותם להיות תיקיות מוסתרות, ולכן הם לא לעצבן אותי (אני presumed הם היו רק תיקיות מערכת), אך נראה כי לא לא עובד על W7 מסיבה כלשהי. שים לב כי מדובר HDD בלי מערכת הפעלה זה יותר מדי. תודה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לשנות סמלים של קבצים? לא סוגי קבצים או תיקיות, כל קובץ. | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 יולי 2009 05:10 |
| הורד Itunes - "קובץ מסוג זה יכול לגרום נזק למחשב שלך" הודעת אזהרה | katiecoos | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 19th מאי 2009 07:45 |
| עזרה למחוק. Flv קובץ | dhawalmkt | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 8 אוקטובר 2008 21:01 |
| אין אפשרות למחוק את Recycler מוסתר המיחזור בשנת קובץ הגיבוי | ApathyKid13 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 01:05 |
| Please Help! אין אפשרות למחוק קובץ רע!?? | Canadian2199 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 11th ספטמבר 2007 03:59 |
| שרשרת כלים | |
| |