![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano USB, turėjau su nuotrauka kataloge. Kaip jau buvo išbraukti, nes aš jiems nebereikia jų, buvo dar du failus pridėti į šį aplanką, kad būtų sukurta tikrai ne man (I'm guessing sistema padarė ją). Jie failo tipą Aš niekada anksčiau gyvenime. JG failo tipą (ne tai ne bet koks JPEG failų pavidalu). I can't seem to ištrinti kažkodėl failas. Gal kas gali man padėti? Nuotrauka pridedama, ką aš galiu gauti pranešimą, kai bandau juos pašalinti: ![]() PS Man taip pat buvo įdomu, kas šio failo tipo ir nuo ko jis naudojamas, tiesiog išgydyti mano smalsumą. : rolleyes: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deja USB raktai gauti sugadinta, o tai atrodo kaip su jūsų atveju.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isn't that WinRAR logotipą?
Atrodo, bet jis nori pradėti savo WTH WinRAR, pabandykite atidaryti jį, ar kas yra viduje. Jei taip yra, tuomet WinRAR suteikia jums galimybę ištrinti failo, taip pat, tai gali rūšiuoti. Į kitą įrašą, aš turiu panašiąish dalykas, apie vieną iš mano HDD, aš apkrovos katalogai pavadinta Alfa-skaitmeninės informacijos, kurią aš ne kurti ir negalima trinti, jie ateina ir išeina, ir naujų sukūrimo. Ar tai gali būti sugadintas formatas Phil? Aš juos nustatyti visi bus paslėptus aplankus, kad jie nebūtų erzina mane (aš prielaida, jie tik sistemos katalogus), tačiau neatrodo, t darbo W7 dėl kokios nors priežasties. Atkreipkite dėmesį, kad tai yra be jokių ant jo OS HDD per. Ačiū Mano sistema: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 1 | 26 liepa 2009 05:10 |
| ITunes Download - "šio failo tipas gali pakenkti Jūsų kompiuteriui" įspėjimas | katiecoos | Virus, Spyware & Security | 4 | Gegužė 19, 2009 07:45 |
| Pagalba ištrinti. FLV failą | dhawalmkt | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 8 spalis 2008 21:01 |
| Negalite ištrinti Paslėpti Recycler bin failo atsarginę kopiją | ApathyKid13 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 gruodis 2007 01:05 |
| PLEASE HELP! negalima ištrinti failo bloga!? | Canadian2199 | Virus, Spyware & Security | 3 | 11 rugsėjis 2007 03:59 |
| Temos įrankiai | |
| |