![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Na moim USB stick, miałem folder ze zdjęciami. Jak było ich usunięciem, ponieważ nie są już potrzebne, nie były dwa pliki dodawane do tego folderu, który z pewnością nie zostały stworzone przeze mnie (I'm guessing systemu made it).
Mieli plik typu I nigdy nie widać w moim życiu. JG typ pliku (nie to nie jakiejkolwiek formie jpeg typów plików). Nie mogę się wydawać, aby usunąć ten plik z jakiegoś powodu. Czy ktoś może mi pomóc? Zdjęcie dołączone do wiadomości, jakie otrzymuję, kiedy próbuję je usunąć: ![]() PS: Byłem też zastanawiać, co ten typ pliku nie jest i jakie jest używane do wyleczenia tylko moja ciekawość. : rolleyes: |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Niestety USB Sticks uzyskać uszkodzone i to wygląda w przypadku yours.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie jest, że WinRAR logo?
Wygląda na to, że cokolwiek to ma na celu otwarcia WTH WinRAR, spróbuj otworzyć go, czy wszystko jest w środku. W takim przypadku to WinRAR daje możliwość usunięcia pliku, a także może je posortować. Na innej notatki, mam podobneish to jeden z moich HDD's, mam ładunek foldery alphanumerically nazwie, który nie tworzył i nie może usunąć, to przychodzą i odchodzą, a nowe są tworzone. Czy to jest uszkodzony format phil? Zrobiłam je wszystkie, które mają być ukryte foldery, żeby nie nękać mnie (I domniemanego byli tylko foldery systemowe), ale nie wydaje się, że prace nad t W7 z jakiegoś powodu. Należy pamiętać, że jest to dysk twardy z systemem operacyjnym na nie zbyt. Dzięki
My System: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|