mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

De ce nu pot şterge acest fişier de tip ciudat mea jos de pe USB?

Reply

Thread Tools
Old 3 iunie 2009, 17:36
Noile state Group

Default De ce nu pot şterge acest fişier de tip ciudat mea jos de pe USB?

Mea de pe USB stick, am avut un folder cu fotografii. Aşa cum am fost de a le şterge, deoarece nu mai am nevoie de ele, au existat două fişiere adăugat că dosarul în care au fost cu siguranţă, nu a fost creat de mine (eu sunt ghicitul în sistem a făcut-o).

Au avut un tip de fişier nu am mai văzut până acum în viaţa mea. JG tip de fişier (nici nu e nici o formă de tipuri de fişiere JPEG).

I se pare că nu pot să ştergeţi acest fişier pentru un motiv. Poate cineva să mă ajute?

Foto ataşat de ce mesaj am primit când am încerca să ştergeţi-le:

PS:
Am fost, de asemenea, întrebam ce acest tip de fişier este şi ceea ce acesta este folosit pentru, doar pentru a vindeca-mi curiozitatea. : rolleyes:
Old 4 iunie 2009, 04:33
Grupul de donator

Din păcate, USB stick obţine corupt şi acest lucru arată ca şi în cazul tău.

Încercaţi să reformatting unitatea ..... vedea aceasta pagina pentru Informatii utile

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4 iunie 2009, 10:40
Grupul de donator

Nu este ca o WinRAR logo-ul?

Se pare ca tot ce vreau este de a deschide wth WinRAR, încercaţi să-l de deschidere, a se vedea dacă este ceva în interiorul lui.

Dacă acesta este cazul atunci WinRAR vă oferă opţiunea de a şterge fişierul, de asemenea, acest lucru poate sorta acesta.

Pe un alt act, am un similareISH lucru de pe unul din HDD al meu, am o gramada de dosare numit alphanumerically, pe care nu am fost creaţi şi să nu se poate sterge, ei vin şi se duc şi altele noi, sunt create.

Acest lucru ar putea fi un corupt format Phil?

N-am stabilit-le pe toate pentru a fi ascuns dosare, astfel încât aceştia să nu mă enervez (am presupus că au fost doar folderele de sistem), dar care nu pare sa mearga pe W7 din anumite motive.

Reţineţi că acest lucru este un HDD cu sistem de operare pe el, nu prea.

Mulţumesc

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 5 iunie 2009, 00:46
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Am o similareISH lucru de pe unul din HDD al meu, am o gramada de dosare numit alphanumerically, pe care nu am fost creaţi şi să nu se poate sterge, ei vin şi se duc şi altele noi, sunt create.

Acest lucru ar putea fi un corupt format Phil?

N-am stabilit-le pe toate pentru a fi ascuns dosare, astfel încât aceştia să nu mă enervez (am presupus că au fost doar folderele de sistem), dar care nu pare sa mearga pe W7 din anumite motive.

Reţineţi că acest lucru este un HDD cu sistem de operare pe el, nu prea.

Mulţumesc
Greu de spus ..... Ai un screenshot?
Reply

Register

Marcaje