![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na môj USB kľúčenky, musel som priečinok s fotografiami. Ako som sa vypustiť, pretože som im už nie je potreba im tam boli dva súbory pridané do tejto zložky, ktoré boli celkom určite nie sú vytvorené podľa me (I'm hádat systému bolo). Museli súbor typu som nikdy predtým v mojom živote. Jg typ súboru (nie, že to nie je v akejkoľvek podobe jpeg typy súborov). Nedarí sa mi odstrániť tento obrázok z nejakého dôvodu. Mohol by mi niekto pomoct? Foto pripojená správa o tom, čo som získal, keď sa snažím odstrániť nich: ![]() PS: Tiež som premýšľal, čo to je typ súboru, a to, čo sa používa, stačí na vyliečenie mojej zvedavosti. : Rolleyes: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bohužiaľ USB palice si poškodený, a to vyzerá u vás.
| |||
| |||
| Nie je, že WinRAR logo? Vyzerá to, že bez ohľadu na to, že je chci otvoriť wth WinRAR, vyskúšajte otvorení to, zistiť, či to niečo vo vnútri. V tomto prípade potom WinRAR vám dáva možnosť zmazať súbor, rovnako tak to môže triediť. Na inom vedomie, že mám podobnýish vec, na jednej z mojich HDD to mám zaťaženie zložky pomenované alfanumerický, ktoré som sa vytvoriť a nemožno odstrániť, ale prichádzajú a odchádzajú a nové sa tvoria. Mohol by to byť poškodený formáte phil? Urobil som postavil všetky, ktoré majú byť skryté zložky, takže sa nebude zlobit me (I predpokladá boli práve systémové zložky), ale to zrejme nie je to práca na W7 z nejakého dôvodu. Všimnite si, že to je HDD s OS na neho príliš. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|