![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| На мој УСБ стицк, имао сам фолдер са фотографијама. Као што сам био брисање их откад сам их више не треба, ту су две датотеке додат у тај фолдер који су се свакако не цреатед бы ме (И'м гуессинг систем је). Имали су датотеке типа Никад нисам видео пре у животу. ЈГ врсту датотеке (но то није било који облик јпег типови датотека). ЈА лицемјерје 'чинити се избрисати ову датотеку из неког разлога. Могао било ко помоћ мене? Фото прилогу поруке о томе шта ћу примити нашто ЈА пробати их обрисали: ![]() ПС: Такође сам питајући се што ову врсту датотеке је и шта то користи за, само да лече моју знатижељу. : Роллеыес: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нажалост УСБ штапићи добити оштећена и ово изгледа као случај са Вама.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није да је УинРАР лого?
Изгледа као да је све што желим је да отворите утх УинРАР, покушајте га отварања, види се, ако ништа унутра. Ако је то случај онда УинРАР вам даје могућност за брисање датотеке као овај мај поредати га. На другој бележака, имам сличанисх ствар на једном од мојих ХДД-а, имам лоад оф фасцикла зове алпханумерицаллы, што нисам и не могу направити избрисати, дођу и оду и стварају нове. Ово би могао бити оштећен Пхил формату? Ја сам их све да буду скривене фасцикле, тако да не би озловољити ме (И слуте да су управо систем фасцикле), али то не чини ради на т У7 из неког разлога. Имајте на уму да је ово без ХДД ОС на то превише. Хвала Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|