az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Neden USB Bırak bu garip dosya türü silinemez?

Reply

Konu Araçları
Old 3 Haziran 2009, 17:36
Yeni Üye Grubu

Default Neden USB Bırak bu garip dosya türü silinemez?

Benim USB Stick Açık, Fotoğraf bir klasör vardı. As I beri onları silmek oldu artık vardı ki eminimki bana yarattığı olmayan bu klasöre eklendi (Ben sistemi yapılan tahmin ediyorum iki Dosyaları gerekiyor).

Onlar Daha önce hayatımda hiç bir dosya türü vardı. JG dosya türü (herhangi bir dosya türleri JPEG herhangi bir formu) değildir.

Ben bir nedenle bu dosyayı silmek gibi değildir. Kimse bana yardım eder misiniz?

Fotoğraf ne mesajın Ben silmek çalıştığınızda almak ekli:

Not:
Ayrıca bu dosya türünü ne olduğunu ve ne için, sadece meraktan tedavisi için kullanılan merak ediyorum. : rolleyes:
Old 4 Haziran 2009, 04:33
Bağış Grubu

Ne yazık ki USB stickler bozuk almak ve bu senin ile durum gibi görünüyor.

..... Sürücüyü yeniden biçimlendirmeyi dene görmek Bu sayfa bazı yararlı bilgiler

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 4 Haziran 2009, 10:40
Bağış Grubu

Değil, bir WinRAR logosu?

Ne istiyorum gibi görünüyor wth WinRAR açmak için, bkz: bu kadar açmayı deneyin's eğer herhangi bir şeyi içinde.

Bu WinRAR bir seçenek de dosya silmek için verilen durumda ise, bu tür Mayıs

Başka bir kayda göre, bir benzeri varimsi one of my HDD's, bir yükün var on şey klasörler alphanumerically, ben ve didn't create silinemez adında, onlar gelip gidip yeni oluşturulur.

Bu bozuk bir biçimi sever olabilir mi?

Tüm gizli klasörler için, onlar da beni rahatsız eden değildir (ben presumed sadece sistem klasörler vardı bunları yaptım) ama bir nedenle W7 T iş gibi görünmüyor.

Bunun üzerinde hiçbir işletim sistemi olan bir HDD de unutmayın.

Teşekkürler
Old 5 Haziran 2009, 00:46
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Bir benzeri varimsi one of my HDD's, bir yükün var on şey klasörler alphanumerically, ben ve didn't create silinemez adında, onlar gelip gidip yeni oluşturulur.

Bu bozuk bir biçimi sever olabilir mi?

Tüm gizli klasörler için, onlar da beni rahatsız eden değildir (ben presumed sadece sistem klasörler vardı bunları yaptım) ama bir nedenle W7 T iş gibi görünmüyor.

Bunun üzerinde hiçbir işletim sistemi olan bir HDD de unutmayın.

Teşekkürler
Sabit söylemek ..... bir ekran görüntüsü var?
Reply

Register

Bookmarks