по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Ще ми Harddrive стартиране на Windows в различни компютъра?

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 април 2009 г., 08:13
Номер на групата

Default Ще ми Harddrive стартиране на Windows в различни компютъра?

Искам да си сложа harddrive с изглед върху .. в друг компютър .. би аз трябва да си инсталирате Vista? за да го зареждане с никакви проблеми .. така основно всички правя променят botherboard / CPU / в друга думи .. аз все още ще се използва същата графична карта. на harddrive, че има изглед на дънната платка не водачите на .. само графични карти & аудио драйвери withc Аз също ще се използва все още .. Никога не прави това преди .. може да се направи?
Правя това, защото другите дънната платка има 2.60ghz Intel и в минута Използвам AMD 2ghz

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 3 април 2009 г., 09:39
Номер на групата

Да трябва да правя, аз имам около 8 старите HD на които аз използван за около суап на моя стар десктопа, защото бях с евтини да купи достатъчно голям за всичко, което имах LOL.
Old 3 април 2009 г., 12:58
Номер на групата

ОК благодаря колега ще я дам назад

Old 3 април 2009 г., 13:59
Член Група

ако нейната голяма хардуерни промени, прозорци, често е необходимо да се активира отново. или най-малкото, XP така, не е сигурен за Vista, представиш своята същата все пак.

MCTW
Old 4 април 2009 г., 06:05
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от mctw View Post
ако нейната голяма хардуерни промени, прозорци, често е необходимо да се активира отново. или най-малкото, XP така, не е сигурен за Vista, представиш своята същата все пак.

MCTW
Чух, че може да бъде отхвърлено като го правят постепенно.
IE. стартиращи се imbetween всяка промяна.
Old 4 април 2009 г., 12:46
Член Група

малтретиране трябва да опитаме, че следващия път. Аз се променила дънната Преди време, и прозорци трябва да бъде възстановена в рамките на 3 дни, нейната не е проблем наистина, но може да се безпокоя.
Old 4 април 2009 г., 12:51
Номер на групата

Да, може да има проблем с, както и в petes случай, ако се променят от Intel към AMD или обратното. Тъй като това очевидно означава, че трябва да се променят mobo CPU и в същото време. Зависи колко по-големи хардуерни промени прави Windows wet нейните бикини I spose.
Old 4 април 2009 г., 12:53
Член Група

Цитат:
Зависи колко по-големи хардуерни промени прави Windows wet нейните бикини I spose.
добър начин, като това разстояние

Мисля, че когато се променили, че mobo той беше от Intel за AMD, но арго спомням сега.

MCTW
Old 4 април 2009 г., 13:07
Номер на групата

... малтретиране направите промяната, ако тя ботуши и DONT ума си активиране той .. ако nowt става лошо просто да инсталирате Windows

Old 5 април 2009, 14:55
Новите държави Група

Знаете, че работата .''''''''''''
Да прозорец ще поиска да се активира, ако и само ако неговият различен дънната марка. Това следва да работят в други мъдри.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка elanorbreton Windows операционни системи 3 2-ри октомври 2009 година 15:10
Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) ryannathans Windows операционни системи 12 11 Юли 2009 07:42
Свободно harddrive разделителни / форматиране за Windows? livedref07 Дискове & сменяемите носители 2 29 май 2009 г. 07:46
Blank Harddrive, Windows XP Инсталиране и Crash! gordonheimer Windows операционни системи 1 27 април 2009 07:18
Windows XP за стартиране Проблеми Опасностите Windows операционни системи 3 5-и парламентарен Jan 2008 16:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc