![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искам да си сложа harddrive с изглед върху .. в друг компютър .. би аз трябва да си инсталирате Vista? за да го зареждане с никакви проблеми .. така основно всички правя променят botherboard / CPU / в друга думи .. аз все още ще се използва същата графична карта. на harddrive, че има изглед на дънната платка не водачите на .. само графични карти & аудио драйвери withc Аз също ще се използва все още .. Никога не прави това преди .. може да се направи? ![]() Правя това, защото другите дънната платка има 2.60ghz Intel и в минута Използвам AMD 2ghz
|
| |||
| |||
| Да трябва да правя, аз имам около 8 старите HD на които аз използван за около суап на моя стар десктопа, защото бях с евтини да купи достатъчно голям за всичко, което имах LOL. |
|
| |||
| |||
| ОК благодаря колега ще я дам назад
__________________ |
|
| |||
| |||
| ако нейната голяма хардуерни промени, прозорци, често е необходимо да се активира отново. или най-малкото, XP така, не е сигурен за Vista, представиш своята същата все пак. MCTW |
|
| |||
| |||
| Цитат:
IE. стартиращи се imbetween всяка промяна.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| малтретиране трябва да опитаме, че следващия път. Аз се променила дънната Преди време, и прозорци трябва да бъде възстановена в рамките на 3 дни, нейната не е проблем наистина, но може да се безпокоя. |
|
| |||
| |||
| Да, може да има проблем с, както и в petes случай, ако се променят от Intel към AMD или обратното. Тъй като това очевидно означава, че трябва да се променят mobo CPU и в същото време. Зависи колко по-големи хардуерни промени прави Windows wet нейните бикини I spose.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мисля, че когато се променили, че mobo той беше от Intel за AMD, но арго спомням сега. MCTW |
|
| |||
| |||
... малтретиране направите промяната, ако тя ботуши и DONT ума си активиране той .. ако nowt става лошо просто да инсталирате Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Знаете, че работата .'''''''''''' Да прозорец ще поиска да се активира, ако и само ако неговият различен дънната марка. Това следва да работят в други мъдри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) | ryannathans | Windows операционни системи | 12 | 11 Юли 2009 07:42 |
| Свободно harddrive разделителни / форматиране за Windows? | livedref07 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 29 май 2009 г. 07:46 |
| Blank Harddrive, Windows XP Инсталиране и Crash! | gordonheimer | Windows операционни системи | 1 | 27 април 2009 07:18 |
| Windows XP за стартиране Проблеми | Опасностите | Windows операционни системи | 3 | 5-и парламентарен Jan 2008 16:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |