menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Bude pevný disk My Zavádecí k Windows v jiném PC?

Reply

Thread Nástroje
Old 3. dubna 2009, 08:13
Dárce Skupina

Default Bude pevný disk My Zavádecí k Windows v jiném PC?

Chci, aby můj pevný disk s průhled na .. do jiného počítače .. budu muset znovu nainstalovat vista? ze by to naběhnout bez problémů .. takže v podstatě vše dělám se změnou botherboard / cpu / v jiném slova .. budu i nadále používat stejné grafické karty. na pevný disk, který má průhled na nemá ovladače na desce .. pouze grafické karty a zvukové ovladače withc i bude také stále používáte .. Nikdy to učinil před .. může to třeba udělat?
dělám to, protože druhá deska má 2.60ghz Intel a na chvíli jsem pomocí AMD 2GHz

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Old 3. dubna 2009, 09:39
Dárce Skupina

Jo měli dělat, mám asi 8 starých hd to, že jsem použil na swap asi na mém starém desktopu, protože jsem byl na levné koupit jeden velký dost na všechno, co jsem měl lol.
Old 3. dubna 2009, 12:58
Dárce Skupina

ok díky kámo dám je ago

Old 3. dubna 2009, 13:59
Člen Skupina

pokud je jeho velkou změnu hardware, okna často třeba reaktivován. nebo alespoň, XP, Vista nejsou jisti, představit své stejné ačkoli.

MCTW
Old 4. dubna 2009, 06:05
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal mctw View Post
pokud je jeho velkou změnu hardware, okna často třeba reaktivován. nebo alespoň, XP, Vista nejsou jisti, představit své stejné ačkoli.

MCTW
Slyšel jsem, že může být přepsány dělat postupně.
tzn. boot do imbetween každé změny.
Old 4. dubna 2009, 12:46
Člen Skupina

nemocní mají snažit, aby příště. i změnil desce chvíli ago, oken a vyzváni k reaktivován do 3 dnů, jeho ne zrovna problém ve skutečnosti, ale mohl by dostat otravné.
Old 4. dubna 2009, 12:51
Dárce Skupina

Jo, může být problém, jak petes v případě, kdy jste změnu od Intelu k AMD či naopak. Jelikož toto samozřejmě znamená, že je třeba změnit mobo a CPU ve stejnou dobu. Záleží, jak větší hardwarovou změnu dělá okna své mokré kalhotky I spose.
Old 4. dubna 2009, 12:53
Člen Skupina

Citace:
Záleží, jak větší hardwarovou změnu dělá okna své mokré kalhotky I spose.
nice cestu z uvedení

Myslím, že když jsem změnil mobo, že to bylo od Intelu k AMD, ale nelze si vzpomínám.

MCTW
Old 4. dubna 2009, 13:07
Dárce Skupina

... špatně udělat změnu, bude-li mít obuv i dont mysl znovu aktivovat v případě, že .. nowt právě děje špatného re-instalaci systému Windows

Old 5. dubna 2009, 14:55
Nový člen skupiny

Fungovalo to .''''''''''''
Jo Windows se vás zeptá na znovuzprovozněním tehdy a jen tehdy, jestliže její jinou desku BRAND. To by mělo fungovat jinak.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) ryannathans Operační systémy Windows 12 11. července 2009 07:42
Volný rozdelování disku / formátování pro windows? livedref07 Drives & Removable Media 2 29. květen 2009 07:46
Prázdný pevný disk, Windows XP Instalace a Crash! gordonheimer Operační systémy Windows 1 27 dubna 2009 07:18
Windows XP Zavádecí Problémy Hazard Operační systémy Windows 3 5. ledna 2008 16:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.