![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chci, aby můj pevný disk s průhled na .. do jiného počítače .. budu muset znovu nainstalovat vista? ze by to naběhnout bez problémů .. takže v podstatě vše dělám se změnou botherboard / cpu / v jiném slova .. budu i nadále používat stejné grafické karty. na pevný disk, který má průhled na nemá ovladače na desce .. pouze grafické karty a zvukové ovladače withc i bude také stále používáte .. Nikdy to učinil před .. může to třeba udělat? ![]() dělám to, protože druhá deska má 2.60ghz Intel a na chvíli jsem pomocí AMD 2GHz
|
| |||
| |||
| Jo měli dělat, mám asi 8 starých hd to, že jsem použil na swap asi na mém starém desktopu, protože jsem byl na levné koupit jeden velký dost na všechno, co jsem měl lol. |
|
| |||
| |||
| ok díky kámo dám je ago
__________________ |
|
| |||
| |||
| pokud je jeho velkou změnu hardware, okna často třeba reaktivován. nebo alespoň, XP, Vista nejsou jisti, představit své stejné ačkoli. MCTW |
|
| |||
| |||
| Citace:
tzn. boot do imbetween každé změny.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| nemocní mají snažit, aby příště. i změnil desce chvíli ago, oken a vyzváni k reaktivován do 3 dnů, jeho ne zrovna problém ve skutečnosti, ale mohl by dostat otravné. |
|
| |||
| |||
| Jo, může být problém, jak petes v případě, kdy jste změnu od Intelu k AMD či naopak. Jelikož toto samozřejmě znamená, že je třeba změnit mobo a CPU ve stejnou dobu. Záleží, jak větší hardwarovou změnu dělá okna své mokré kalhotky I spose.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslím, že když jsem změnil mobo, že to bylo od Intelu k AMD, ale nelze si vzpomínám. MCTW |
|
| |||
| |||
... špatně udělat změnu, bude-li mít obuv i dont mysl znovu aktivovat v případě, že .. nowt právě děje špatného re-instalaci systému Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Fungovalo to .'''''''''''' Jo Windows se vás zeptá na znovuzprovozněním tehdy a jen tehdy, jestliže její jinou desku BRAND. To by mělo fungovat jinak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) | ryannathans | Operační systémy Windows | 12 | 11. července 2009 07:42 |
| Volný rozdelování disku / formátování pro windows? | livedref07 | Drives & Removable Media | 2 | 29. květen 2009 07:46 |
| Prázdný pevný disk, Windows XP Instalace a Crash! | gordonheimer | Operační systémy Windows | 1 | 27 dubna 2009 07:18 |
| Windows XP Zavádecí Problémy | Hazard | Operační systémy Windows | 3 | 5. ledna 2008 16:07 |
| Thread Nástroje | |
| |