![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να μου σκληρούς δίσκους με Vista σε υπολογιστή σε ένα άλλο .. .. i θα πρέπει να εγκαταστήσετε εκ νέου Vista; της εκκίνησης θα καταλήξουμε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα .. ναι ουσιαστικά όλα είμαι αυτό αλλάζει τον botherboard / cpu / σε άλλο λόγια .. Ι θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν την ίδια κάρτα γραφικών. η σκληρούς δίσκους που έχει Vista δεν έχει για τους οδηγούς για την μητρική πλακέτα .. μόνο κάρτα γραφικών και ήχου οδηγούς withc i θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν .. Ποτέ δεν γίνει αυτό πριν .. και μπορεί να γίνει αυτό; ![]() Με τον τρόπο αυτό, γιατί το άλλο έχει μια μητρική πλακέτα Intel 2.60ghz και στο λεπτό Χρησιμοποιώ amd 2ghz
|
| |||
| |||
| Ναι θα πρέπει να κάνουμε, έχω το 8 παλιά hd του i που χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή γύρω στις παλιό μου desktop, διότι ήμουν σε φθηνά για να αγοράσουν ένα αρκετά μεγάλο για τα πάντα είχα lol. |
|
| |||
| |||
| ok thanks mate i θα δοθεί πριν από
__________________ |
|
| |||
| |||
| και αν η μεγάλη αλλαγή υλικού, συχνά τα παράθυρα πρέπει να επανενεργοποιηθεί. ή, τουλάχιστον, XP κάνει, δεν σίγουρος για vista, φανταστείτε το αν το ίδιο. MCTW |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
δηλαδή. εκκίνησης μέχρι imbetween κάθε αλλαγή.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| άρρωστος πρέπει να προσπαθήσουν την επόμενη φορά. i άλλαξε μητρική πλακέτα πριν από λίγο καιρό, και τα παράθυρα ζήτησε να επανενεργοποιηθεί μέσα σε 3 ημέρες, δεν είναι ακριβώς το πρόβλημα πραγματικά, αλλά θα μπορούσε να λάβει ενοχλητικά. |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα μπορούσε να είναι ένα θέμα, όπως στην περίπτωση petes αν είσαι η αλλαγή από την Intel για την AMD, ή αντιστρόφως. Όπως, προφανώς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει mobo CPU και την ίδια στιγμή. Εξαρτάται πώς μεγαλύτερη αλλαγή υλικού καθιστά παράθυρα υγρή την κιλότα μου spose.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι όταν άλλαξα mobo ήταν από την Intel για την AMD, αλλά επίκλισης θυμάμαι τώρα. MCTW |
|
| |||
| |||
... άρρωστος κάνει την αλλαγή, αν μπότες i dont μυαλό εκ νέου ενεργοποίηση .. αν αυτό συμβαίνει nowt άρρωστος μόνο εκ νέου εγκατάσταση των Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Μήπως εργασίας .'''''''''''' Ναι, θα ζητήσει από τα παράθυρα για την επανενεργοποίηση του αν και μόνο αν η διαφορετική μητρική πλακέτα BRAND. Αυτό θα πρέπει να εργαστεί άλλα σοφά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης | elanorbreton | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition ΔΕΝ ΘΑ BOOT; (Πρέπει να έχει πρόσβαση σε Boot.ini) | ryannathans | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 11 Ιουλ 2009 07:42 |
| Δωρεάν σκληρούς δίσκους στεγανοποίηση / μορφοποίηση για τα παράθυρα; | livedref07 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 29 Μαΐου 2009 07:46 |
| Λευκά Σκληρό Δίσκο, τα Windows XP Εγκατάσταση και Crash!! | gordonheimer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 27 Απρ 2009 07:18 |
| Προβλήματα εκκίνησης των Windows XP | Επικινδυνοτητασ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 5 Jan 2008 16:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |