μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Θα μου Σκληρό Δίσκο εκκίνησης για τα Windows σε διαφορετικό υπολογιστή;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Απριλίου 2009, 08:13
Ομάδα Δωρητών

Default Θα μου Σκληρό Δίσκο εκκίνησης για τα Windows σε διαφορετικό υπολογιστή;

Θα ήθελα να μου σκληρούς δίσκους με Vista σε υπολογιστή σε ένα άλλο .. .. i θα πρέπει να εγκαταστήσετε εκ νέου Vista; της εκκίνησης θα καταλήξουμε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα .. ναι ουσιαστικά όλα είμαι αυτό αλλάζει τον botherboard / cpu / σε άλλο λόγια .. Ι θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν την ίδια κάρτα γραφικών. η σκληρούς δίσκους που έχει Vista δεν έχει για τους οδηγούς για την μητρική πλακέτα .. μόνο κάρτα γραφικών και ήχου οδηγούς withc i θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν .. Ποτέ δεν γίνει αυτό πριν .. και μπορεί να γίνει αυτό;
Με τον τρόπο αυτό, γιατί το άλλο έχει μια μητρική πλακέτα Intel 2.60ghz και στο λεπτό Χρησιμοποιώ amd 2ghz

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 3 Απριλίου 2009, 09:39
Ομάδα Δωρητών

Ναι θα πρέπει να κάνουμε, έχω το 8 παλιά hd του i που χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή γύρω στις παλιό μου desktop, διότι ήμουν σε φθηνά για να αγοράσουν ένα αρκετά μεγάλο για τα πάντα είχα lol.
Old 3 Απριλίου 2009, 12:58
Ομάδα Δωρητών

ok thanks mate i θα δοθεί πριν από

Old 3 Απριλίου 2009, 13:59
Μέλος Ομάδα

και αν η μεγάλη αλλαγή υλικού, συχνά τα παράθυρα πρέπει να επανενεργοποιηθεί. ή, τουλάχιστον, XP κάνει, δεν σίγουρος για vista, φανταστείτε το αν το ίδιο.

MCTW
Old 4ης Απριλίου 2009, 06:05
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mctw View Post
και αν η μεγάλη αλλαγή υλικού, συχνά τα παράθυρα πρέπει να επανενεργοποιηθεί. ή, τουλάχιστον, XP κάνει, δεν σίγουρος για vista, φανταστείτε το αν το ίδιο.

MCTW
Άκουσα ότι μπορεί να ανατραπεί από το κάνουμε σταδιακά.
δηλαδή. εκκίνησης μέχρι imbetween κάθε αλλαγή.
Old 4ης Απριλίου 2009, 12:46
Μέλος Ομάδα

άρρωστος πρέπει να προσπαθήσουν την επόμενη φορά. i άλλαξε μητρική πλακέτα πριν από λίγο καιρό, και τα παράθυρα ζήτησε να επανενεργοποιηθεί μέσα σε 3 ημέρες, δεν είναι ακριβώς το πρόβλημα πραγματικά, αλλά θα μπορούσε να λάβει ενοχλητικά.
Old 4ης Απριλίου 2009, 12:51
Ομάδα Δωρητών

Ναι, θα μπορούσε να είναι ένα θέμα, όπως στην περίπτωση petes αν είσαι η αλλαγή από την Intel για την AMD, ή αντιστρόφως. Όπως, προφανώς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει mobo CPU και την ίδια στιγμή. Εξαρτάται πώς μεγαλύτερη αλλαγή υλικού καθιστά παράθυρα υγρή την κιλότα μου spose.
Old 4ης Απριλίου 2009, 12:53
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Εξαρτάται πώς μεγαλύτερη αλλαγή υλικού καθιστά παράθυρα υγρή την κιλότα μου spose.
ωραίο τρόπο από τη θέση της

Νομίζω ότι όταν άλλαξα mobo ήταν από την Intel για την AMD, αλλά επίκλισης θυμάμαι τώρα.

MCTW
Old 4ης Απριλίου 2009, 13:07
Ομάδα Δωρητών

... άρρωστος κάνει την αλλαγή, αν μπότες i dont μυαλό εκ νέου ενεργοποίηση .. αν αυτό συμβαίνει nowt άρρωστος μόνο εκ νέου εγκατάσταση των Windows

Old 5 Απριλίου 2009, 14:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Μήπως εργασίας .''''''''''''
Ναι, θα ζητήσει από τα παράθυρα για την επανενεργοποίηση του αν και μόνο αν η διαφορετική μητρική πλακέτα BRAND. Αυτό θα πρέπει να εργαστεί άλλα σοφά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης elanorbreton Λειτουργικά συστήματα Windows 3 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10
Windows XP Home Edition ΔΕΝ ΘΑ BOOT; (Πρέπει να έχει πρόσβαση σε Boot.ini) ryannathans Λειτουργικά συστήματα Windows 12 11 Ιουλ 2009 07:42
Δωρεάν σκληρούς δίσκους στεγανοποίηση / μορφοποίηση για τα παράθυρα; livedref07 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 29 Μαΐου 2009 07:46
Λευκά Σκληρό Δίσκο, τα Windows XP Εγκατάσταση και Crash!! gordonheimer Λειτουργικά συστήματα Windows 1 27 Απρ 2009 07:18
Προβλήματα εκκίνησης των Windows XP Επικινδυνοτητασ Λειτουργικά συστήματα Windows 3 5 Jan 2008 16:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.