manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Hoće li moje harddrive Boot Windows na drugom PC?

Reply

Thread Tools
Old 3. travanj 2009, 08:13
Donatorska Grupa

Default Hoće li moje harddrive Boot Windows na drugom PC?

Želim staviti moj harddrive sa vidik na drugom računalu u .. .. htjedoh da ponovo instalirati vidik? od čizma gore bi ga bez problema .. pa zapravo sve sam radiš je mijenjanje botherboard / CPU / u drugoj riječi .. ja ću još uvijek biti koriste iste grafičke kartice. harddrive na kojem je vista nema na matičnoj ploči .. samo vozači na grafičkom karticom i audio drivera withc ću se i dalje koristi .. nikad to učinio prije .. to može biti učinjeno?
sam to jer je druga matična ploča ima 2.60ghz Intel i na minutu sam koristeći AMD 2ghz

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 3. travanj 2009, 09:39
Donatorska Grupa

Yup učinim sam stara oko 8 hd-a da sam se oko swap na moj stari desktop, jer sam bio na jeftini da kupimo jedan veliki dovoljno za sve što sam imao lol.
Old 3. travanj 2009, 12:58
Donatorska Grupa

ok thanks mate ti ga ago

Old 3. travanj 2009, 13:59
Member Group

ako je njegov veliki hardver promijeni, prozori često treba biti ponovno aktiviran. ili bar, XP ipak, niste sigurni o vidik, zamislite isti svojih ipak.

MCTW
Old 4. travanj 2009, 06:05
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
ako je njegov veliki hardver promijeni, prozori često treba biti ponovno aktiviran. ili bar, XP ipak, niste sigurni o vidik, zamislite isti svojih ipak.

MCTW
Čuo sam da se mogu po overruled to postupno.
tj.. boot up imbetween svaku promjenu.
Old 4. travanj 2009, 12:46
Member Group

bolestan moram probati taj sljedeći put. sam promijenio matičnu ploču jednom neko vrijeme prije, i prozori zatraženo da se aktivirati u roku od 3 dana, njegova ne baš stvarno problem, ali bi mogao dobiti peckav.
Old 4. travanj 2009, 12:51
Donatorska Grupa

Da, moglo bi biti problema s, kao u slučaju petes ako si se mijenjaju iz Intel AMD ili obrnuto. Kao što je ovaj očito znači da imate za promjenu mobo i CPU u isto vrijeme. Zavisi kako se čini većim hardver promijeni prozori mokri njene gaćice I spose.
Old 4. travanj 2009, 12:53
Member Group

Quote:
Zavisi kako se čini većim hardver promijeni prozori mokri njene gaćice I spose.
lijep način stavljanja izvan njega

Mislim da kad sam promijenio mobo je da se od Intel AMD, ali sada ne mogu sjetiti.

MCTW
Old 4. travanj 2009, 13:07
Donatorska Grupa

... bolesne učiniti promijeniti ako ja dont čizme umu ponovno aktivirati ga .. ako se dogodi nowt bolestan samo ponovo instalirati sustav Windows

Old 5. travanj 2009, 14:55
Novi član grupe

Jeste li raditi .''''''''''''
yeah windows će vas pitati za ponovnu aktivaciju ako i samo ako je njezina matična ploča drugu marku. To bi trebalo raditi druge mudar.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot elanorbreton Windows Operating Systems 3 2 listopad 2009 15:10
Windows XP Home Edition NEĆE BOOT? (Potreba za Access Boot.ini) ryannathans Windows Operating Systems 12 11. srpnja 2009 07:42
Free harddrive particioniranje / formatiranje za prozore? livedref07 Drives & Izmjenjivi mediji 2 29. svibanj 2009 07:46
Blank harddrive, Windows Xp Instalacija i Crash! gordonheimer Windows Operating Systems 1 27. travanj 2009 07:18
Windows XP Boot Problemi Hazard Windows Operating Systems 3 5. siječanj 2008 16:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.