![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim staviti moj harddrive sa vidik na drugom računalu u .. .. htjedoh da ponovo instalirati vidik? od čizma gore bi ga bez problema .. pa zapravo sve sam radiš je mijenjanje botherboard / CPU / u drugoj riječi .. ja ću još uvijek biti koriste iste grafičke kartice. harddrive na kojem je vista nema na matičnoj ploči .. samo vozači na grafičkom karticom i audio drivera withc ću se i dalje koristi .. nikad to učinio prije .. to može biti učinjeno? ![]() sam to jer je druga matična ploča ima 2.60ghz Intel i na minutu sam koristeći AMD 2ghz
|
| |||
| |||
| Yup učinim sam stara oko 8 hd-a da sam se oko swap na moj stari desktop, jer sam bio na jeftini da kupimo jedan veliki dovoljno za sve što sam imao lol. |
|
| |||
| |||
| ok thanks mate ti ga ago
__________________ |
|
| |||
| |||
| ako je njegov veliki hardver promijeni, prozori često treba biti ponovno aktiviran. ili bar, XP ipak, niste sigurni o vidik, zamislite isti svojih ipak. MCTW |
|
| |||
| |||
| Quote:
tj.. boot up imbetween svaku promjenu.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| bolestan moram probati taj sljedeći put. sam promijenio matičnu ploču jednom neko vrijeme prije, i prozori zatraženo da se aktivirati u roku od 3 dana, njegova ne baš stvarno problem, ali bi mogao dobiti peckav. |
|
| |||
| |||
| Da, moglo bi biti problema s, kao u slučaju petes ako si se mijenjaju iz Intel AMD ili obrnuto. Kao što je ovaj očito znači da imate za promjenu mobo i CPU u isto vrijeme. Zavisi kako se čini većim hardver promijeni prozori mokri njene gaćice I spose.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mislim da kad sam promijenio mobo je da se od Intel AMD, ali sada ne mogu sjetiti. MCTW |
|
| |||
| |||
... bolesne učiniti promijeniti ako ja dont čizme umu ponovno aktivirati ga .. ako se dogodi nowt bolestan samo ponovo instalirati sustav Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Jeste li raditi .'''''''''''' yeah windows će vas pitati za ponovnu aktivaciju ako i samo ako je njezina matična ploča drugu marku. To bi trebalo raditi druge mudar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot | elanorbreton | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NEĆE BOOT? (Potreba za Access Boot.ini) | ryannathans | Windows Operating Systems | 12 | 11. srpnja 2009 07:42 |
| Free harddrive particioniranje / formatiranje za prozore? | livedref07 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 29. svibanj 2009 07:46 |
| Blank harddrive, Windows Xp Instalacija i Crash! | gordonheimer | Windows Operating Systems | 1 | 27. travanj 2009 07:18 |
| Windows XP Boot Problemi | Hazard | Windows Operating Systems | 3 | 5. siječanj 2008 16:07 |
| Thread Tools | |
| |