![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akarom, hogy én a merevlemez Vista .. .. egy másik számítógép is van, hogy újra telepíteni vista? Az lenne a boot-val nem probléma .. így lényegében minden am doing megváltoztatja a botherboard / CPU / más szóval .. én még mindig ugyanazokat a grafikus kártya. A merevlemez, amely Vista nincs alaplap járművezetők .. csak grafikus kártya és audio illesztőprogramok withc Én is még mindig használ .. soha nem csináltam ilyet .. ez lehet tenni? ![]() am ezt azért, mert a többi alaplap van 2.60ghz Intel és a pillanatban használok AMD 2GHz
|
| |||
| |||
| Yup kell tennünk, már mintegy 8 régi hd, hogy a felhasznált swap körül régi asztalon, mert az olcsó vásárolni egy elég nagy mindent én lol. |
|
| |||
| |||
| ok thanks mate adok el ezelőtt
__________________ |
|
| |||
| |||
| ha annak egy nagy változás a hardver, a Windows gyakran kell újraaktiválni. vagy legalábbis, XP, Vista nem biztos, elképzelhető, hogy ugyanaz volt. MCTW |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
ie. boot up imbetween minden változást.
|
| |||
| |||
| rosszul kell próbálnunk, hogy a következő alkalommal. Megváltoztattam az alaplap egy ideje, és a Windows kéri a aktiváltatni 3 napon belül, az nem egy probléma valójában, de lehetne még bosszantó. |
|
| |||
| |||
| Igen, lehet probléma, mivel petes esetben, ha Ön váltást, hogy az Intel az AMD, vagy fordítva. Mivel ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy változtatni mobo és a CPU egyidejűleg. Attól függ, milyen nagy változás a hardver teszi ablakok nedves a bugyim I spose.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Úgy gondolom, ha változás, hogy ez a mobo Intel az AMD, de vidám emlékszem most. MCTW |
|
| |||
| |||
... nem rossz a változás, ha csizma i dont arra, hogy újra aktiválja .. ha rossz történik nowt csak újra telepíteni a Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Sikerült .'''''''''''' Igen ablakokat, hogy újra meg fogja kérdezni, és ha igen, csak akkor, ha a másik alaplap BRAND. Ezt kell működnie más bölcs. |