![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה לשים את harddrive עם Vista על מחשב אחר .. לתוך .. הייתי צריך להתקין מחדש את Vista? היה זה האתחול של למעלה ללא שום בעיות .. אז בעצם אני עושה את זה כל שינוי botherboard / CPU / אחר המילים .. אני ימשיך להשתמש באותו כרטיס המסך. את harddrive Vista כי יש על לוח האם אין נהגים .. רק על כרטיס המסך & אודיו נהגים withc יהיה גם אני עדיין משתמש .. אף פעם לא עשית את זה פעם .. זה יכול להיעשות? ![]() אני עושה את זה כי שאר לוח האם יש 2.60ghz אינטל ועל ברגע AM באמצעות AMD 2ghz
|
| |||
| |||
| Yup אמור לעשות, יש לי בערך 8 הישן של HD כי נהגתי להחליף מסביב על שולחן העבודה הישן שלי כי הייתי זולה כדי לקנות אחד גדול מספיק בשביל כל מה שהיה לי LOL. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה חבר אני אתן את זה לפני
__________________ |
|
| |||
| |||
| אם החומרה שלה גדול לשנות, Windows לעתים קרובות צריך להיות מחדש. או לפחות, XP עושה, לא בטוח לגבי Vista, לדמיין את אותו הדבר בכל זאת. MCTW |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כלומר. א imbetween האתחול של כל שינוי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| חולה חייב לנסות את זה בפעם הבאה. החלפתי את לוח האם לפני כמה זמן, ו-Windows ביקש להיות מחדש בתוך 3 ימים, זה לא בדיוק בעיה באמת, אבל יכולתי לקבל מעצבנים. |
|
| |||
| |||
| כן, עלולה להיות בעיה, כמו petes מקרה אם אתה משנה בין אינטל ל AMD או להפך. זה ברור כמו אומר שאתה חייב לשנות mobo ו CPU באותו זמן. תלוי עד כמה גדול החומרה לשנות רטוב Windows עושה את התחתונים אני spose.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שאני שונה, כי זה היה מ mobo אינטל ל AMD, אבל צביעות זוכר עכשיו. MCTW |
|
| |||
| |||
... חולה לעשות את השינוי אם זה המגפיים dont המוח אני מפעיל אותו מחדש .. nowt קורה אם חולה פשוט להתקין מחדש את Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| האם זה עובד .'''''''''''' כן Windows ישאל אם להפעיל מחדש ורק אם לוח האם שלו שונה לגמרי. זה אמור לעבוד אחר חכם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th יולי 2009 07:42 |
| חינם harddrive מחיצות / עיצוב עבור Windows? | livedref07 | כוננים & נשלפת | 2 | 29 מאי 2009 07:46 |
| ריק Harddrive, התקן ו-Windows XP לקרוס! | gordonheimer | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -27 לאפריל 2009 07:18 |
| בעיות אתחול של Windows XP | לההין | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -5 בחודש ינואר 2008 16:07 |
| שרשרת כלים | |
| |