![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Noriu įdėti savo diską su Vista .. į kitą kompiuterį .. man iš naujo įdiegti "Vista"? apie tai ji paleisti, be jokių problemų .. Taigi iš esmės visi darau keičiasi botherboard / CPU / kitoje žodžius .. aš vis dar bus naudojant tą patį grafikos plokštę. diską, kad turi Vista neturi pagrindinės plokštės tvarkykles .. tik video korta ir garso tvarkykles withc Aš taip pat vis dar naudojate .. niekada tai padarė prieš .. tai gali būti padaryta?
![]() darau tai, nes kiti plokštė turi 2.60GHz Intel ir minutės naudoju AMD 2GHz
|
|
|||
|
|||
|
Yup daryti, turiu apie 8 senosios HD's that I used to swap apie mano sena darbalaukio, nes buvau pigiai nusipirkti pakankamai dideli, kad už viską, ką turėjau lol.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok thanks mate duosiu tai daro
|
|||
|
|||
|
jei didelis įrangos pakeitimas, langų dažnai turi būti aktyvuota. arba bent jau, XP, nežinote Vista įsivaizduoti savo pačių nors.
MCTW |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
ty. įkrauti imbetween kiekvieną pakeitimą.
|
|
|||
|
|||
|
blogai yra stengtis, kad kitą kartą. Pakeičiau plokštę seniai, ir "Windows paprašė, kad būtų aktyvuota per 3 dienas, jos ne visai problema tikrai, bet gali gauti erzina.
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip, gali būti problema, susijusi su, kaip PETES atveju, jei norite pakeisti iš "Intel" į AMD ar atvirkščiai. Kadangi tai akivaizdžiai reiškia, kad turite pakeisti MOBO ir CPU tuo pačiu metu. Priklauso kaip didesni aparatūros kaita daro langai šlapias jos panties aš spose.
|
|||
|
|||
|
Citata:
Manau, kad kai aš pirmą kartą šią MOBO ji iš "Intel" į AMD, bet cant remember dabar. MCTW |
|
|
|||
|
|||
... Ill do pakeisti, jei ji batus i dont mind vėl įjungiant jis .. jei nowt būna blogai tiesiog iš naujo įdiegti Windows
|
|||
|
|||
|
Ar tai veikia .''''''''''''
Yeah Windows paprašyti aktyvuoti, jei ir tik jei jos skirtingos pagrindinės plokštės gamintoją. Tai turėtų dirbti kiti išmintingas. |