![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es gribu, lai mana Harddrive ar Vista .. citā datorā .. man ir atkārtoti instalēt vista? un kas ir boot līdzi nekādu problēmu .. Vārdu sakot, visu daru mainās botherboard / CPU / citā vārdi .. i joprojām būs izmantojot pašu grafikas karte. Harddrive kas ir Vista nav mātesplates vadītājiem .. tikai grafikas karte un audio draiveri withc es arī joprojām izmantojot .. nekad nav izdarījusi pirms .. vai to var izdarīt? ![]() daru tādēļ, ka citas mātesplatē ir 2.60ghz Intel un pēc mirkļa esmu izmantojot amd 2GHz
|
| |||
| |||
| Yup jādara, man ir apmēram 8 veco hd's, ka es mēdzu mijmaiņas aptuveni par manu veco desktop, jo man bija lēti nopirkt vienu lielu pietiekami, lai viss man bija lol. |
|
| |||
| |||
| ok thanks mate Es tam pirms
__________________ |
|
| |||
| |||
| ja tās lielā aparatūras izmaiņas, logi bieži vien ir nepieciešams aktivizēt. vai vismaz, XP nav, nav pārliecināts par to, vista, iedomāties tā paša though. MCTW |
|
| |||
| |||
| Quote:
ie. boot up imbetween katru izmaiņu.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| slikti ir mēģināt, ka nākamajā reizē. i mainīta mātesplate, bet pirms, un logiem lūdza aktivizēt 3 dienu laikā, tā nav tieši tā problēma tiešām, bet varētu saņemt kaitinošas. |
|
| |||
| |||
| Yeah, var izsniegt ar, kā petes gadījumā, ja jūs mainās no Intel uz AMD vai vice versa. Jo tas acīmredzami nozīmē, ka Jums ir jāmaina MOBO un CPU ir pašā laikā. Atkarīgs kā lielāka aparatūras izmaiņas padara logus slapjš tās biksītes I spose.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es domāju, kad es mainīja ka MOBO tā no intel uz AMD, bet aprunāt atcerēties tagad. MCTW |
|
| |||
| |||
... slikti izdarīt izmaiņas, ja tas zābaki i dont prātā vēlreiz aktivizēt to .. ja nowt notiek slikti tikai re-install windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Vai tas darbojas .'''''''''''' yeah logi būs lūgt atjaunot vienīgi tad, ja tā atšķiras mātesplates zīmolu. Ka jāstrādā pretējā. |
![]() |
|
| Bookmarks |