![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chcę umieścić moje dysków twardych z Vista na .. na innym komputerze .. chciałem ponownie zainstalować Vista? o to czy uruchomić się bez problemów .. Jestem więc w zasadzie wszystko robi zmienia botherboard / cpu / w innym słów .. i nadal będzie przy użyciu tej samej karty graficznej. z dysków twardych, które Vista na płycie głównej nie ma sterowników na .. tylko karty graficznej i sterowników audio withc i będzie również nadal korzystając .. nigdy nie zrobić tego przed .. mogą to robić? ![]() Jestem tego powodu inne płyta ma 2.60ghz Intel i na minutę używam AMD 2GHz
|
| |||
| |||
| Tak powinni robić, mam około 8 hd to jest stare i używane do wymiany około na moim starym pulpicie bo było taniej kupić jeden big enough for everything miałem lol. |
|
| |||
| |||
| ok thanks mate dam go temu
__________________ |
|
| |||
| |||
| jeśli jego duży sprzęt zmian, okna często musi być uaktywniony. lub co najmniej, XP, Vista nie masz pewności co, wyobrazić sobie choć jego samego. MCTW |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ie. rozruchowego imbetween do każdej zmiany.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| źle, że muszę spróbować następnym razem. I zmiana płyty główne jakiś czas temu, i okna, aby zostać ponownie poproszony ciągu 3 dni, nie jego problem bardzo dokładnie, ale może dostać denerwujące. |
|
| |||
| |||
| Tak, może być problem, podobnie jak w przypadku petes jeśli zmienia Intela do procesorów AMD lub odwrotnie. W tym oczywiście oznacza, że aby zmienić Mobo i CPU w tym samym czasie. Zależy jak większych zmian sprzętu sprawia, że okna jej mokre majtki I spose.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślę, że kiedy zmiana Mobo to Intel do AMD, ale teraz cant remember. MCTW |
|
| |||
| |||
... źle to zmienić, jeśli buty i dont mind ponownej aktywacji to .. źle się dzieje, jeśli nowt ponownie zainstalować system Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Czy to działa .'''''''''''' yeah Windows poprosi, aby ponownie, jeżeli i tylko wtedy, gdy jej różne płyty głównej marki. To powinno działać inne mądre. |
![]() |
|
| Zakładki |