mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Mele vor Harddrive Boot la Windows într-un alt PC?

Reply

Thread Tools
Old 3 aprilie 2009, 08:13
Grupul de donator

Vreau să-mi harddrive cu Vista pe .. într-un alt calculator .. mi-ar trebui să re instala vista? de ar boot cu nici o problema .. deci, practic toţi am face este schimbarea botherboard / cpu / într-un alt cuvinte .. i va fi în continuare, folosind aceeaşi placă grafică. harddrive de care are Vista pe placa de bază nu are nici un driver-ele de pe .. numai placă grafică & drivere audio withc i va fi, de asemenea, încă utilizaţi .. mai facut asta inainte .. poate fi facut?
fac asta pentru că în alte placa de bază are un 2.60ghz Intel şi la minute am folosind AMD 2GHz

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 3 aprilie 2009, 09:39
Grupul de donator

Da ar trebui să facă, i-au aproximativ 8 vechi hd e că am folosit pentru a schimba în jurul meu vechi de pe spaţiul de lucru, pentru că am fost de ieftine pentru a cumpara o destul de mare pentru tot ce-am avut lol.
Old 3 aprilie 2009, 12:58
Grupul de donator

ok multumesc colega i se va da în urmă

Old 3 aprilie 2009, 13:59
Grupul de stat

în cazul în care o mare schimbare de hardware, ferestre de multe ori trebuie să fie reactivat. sau, cel puţin, nu XP, nu sunt sigur despre Vista, îşi imagina acelaşi, totuşi.

MCTW
Old 4 aprilie 2009, 06:05
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mctw View Post
în cazul în care o mare schimbare de hardware, ferestre de multe ori trebuie să fie reactivat. sau, cel puţin, nu XP, nu sunt sigur despre Vista, îşi imagina acelaşi, totuşi.

MCTW
Am auzit că se pot respinge prin faci treptat.
de ex. boot-o până imbetween fiecare schimbare.
Old 4 aprilie 2009, 12:46
Grupul de stat

bolnav trebuie să încercaţi că data viitoare. Am schimbat o placa de bază pentru un timp în urmă, şi ferestrele a solicitat să fie reactivat în termen de 3 zile, sa nu chiar o problemă cu adevărat, dar ar putea lua enervant.
Old 4 aprilie 2009, 12:51
Grupul de donator

Da, ar putea fi o problemă cu, la fel ca în cazul petes dacă sunteţi schimbarea de la Intel la AMD sau invers. Ca şi în mod evident, acest lucru înseamnă că trebuie să se schimbe şi mobo CPU în acelaşi timp. Depinde cât mai mare de hardware schimbare face ferestre ud sa chilotei am spose.
Old 4 aprilie 2009, 12:53
Grupul de stat

Citat:
Depinde cât mai mare de hardware schimbare face ferestre ud sa chilotei am spose.
frumos mod de a pune pe ea

Cred că atunci când am schimbat mobo că aceasta a fost de la Intel pentru AMD, dar cant amintesc acum.

MCTW
Old 4 aprilie 2009, 13:07
Grupul de donator

... bolnav nu a schimba în cazul în care acesta cizme i dont minte activarea re ea .. dacă se întâmplă nowt bolnav doar re-a instala Windows

Old 5 aprilie 2009, 14:55
Noile state Group

A mers .''''''''''''
Da, Windows va cere pentru a reactiva, dacă şi numai în cazul în care o alta placa de bază brand. Asta ar trebui să funcţioneze alte înţelept.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.