![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcem, aby môj pevný disk s priehľad na .. do iného počítača .. budem musieť opätovne nainštalovať vista? ze by to naběhnout bez problémov .. takže v podstate všetko robím so zmenou botherboard / cpu / v inom slova .. budem aj naďalej používať rovnaké grafické karty. na pevný disk, ktorý má priehľad na nemá ovládače na doske .. iba grafické karty a zvukové ovládače withc i bude tiež stále používate .. Nikdy to urobil pred .. môže to potrebné urobiť? ![]() dělám to, pretože druhá doska má 2.60ghz Intel a na chvíľu som pomocou AMD 2GHz
|
| |||
| |||
| Jo mali robiť, mám asi 8 starých hd to, že som použil na swap asi na mojom starom desktopu, pretože som bol na lacné kúpiť jeden veľký dost na všetko, čo som mal lol. |
|
| |||
| |||
| ok vďaka kámo dám je ago
__________________ |
|
| |||
| |||
| ak je jeho veľkú zmenu hardware, okná často potrebné znova. alebo aspoň, XP, Vista nie sú istí, predstaviť svoje rovnaké hoci. MCTW |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
tzn. boot do imbetween každej zmeny.
|
| |||
| |||
| chorí majú snažiť, aby nabudúce. i zmenil doske chvíľu ago, okien a vyzvaní k znova do 3 dní, jeho ne zrovna problém v skutočnosti, ale mohol by dostať otravné. |
|
| |||
| |||
| Jo, môže byť problém, ako petes v prípade, keď ste zmenu od Intelu na AMD či naopak. Keďže toto samozrejme znamená, že je potrebné zmeniť Mobo a CPU v rovnakom čase. Záleží, ako väčšiu hardvérovú zmenu robí okna svojej mokré nohavičky I spose.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslím, že keď som zmenil Mobo, že to bolo od Intelu na AMD, ale nemožno si vzpomínám. MCTW |
|
| |||
| |||
... zle urobiť zmenu, ak bude mať obuv i dont myseľ znova aktivovať v prípade, že .. nowt práve deje zlého re-inštalácii systému Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Fungovalo to .'''''''''''' Jo Windows sa vás opýta na opätovnej vtedy a len vtedy, ak jej inú dosku BRAND. To by malo fungovať inak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia | elanorbreton | Operačné systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potreba prístupu Boot.ini) | ryannathans | Operačné systémy Windows | 12 | 11. júla 2009 07:42 |
| Voľný rozdelenie disku / formátovanie pre windows? | livedref07 | Drives & Removable Media | 2 | 29. máj 2009 07:46 |
| Prázdny pevný disk, Windows XP Inštalácia a Crash! | gordonheimer | Operačné systémy Windows | 1 | 27 apríla 2009 07:18 |
| Windows XP Zavádzacia Problémy | Hazard | Operačné systémy Windows | 3 | 5. januára 2008 16:07 |
| Thread Tools | |
| |