мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Хоће ли моје харддриве Боот Уиндоус на другом ПЦ?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. април 2009, 08:13
Донаторска Група

Default Хоће ли моје харддриве Боот Уиндоус на другом ПЦ?

Желим ставити мој харддриве са видик на другом рачунару у .. .. хтједе да поново инсталирате видик? од чизма сеттле би га без проблема .. па заправо све сам радиш је мијењање ботхербоард / ЦПУ / у другој речи .. ја ћу још увек бити користе исте графичке картице. харддриве на којем је виста нема на матичној плочи .. само возачи на графичком картицом и аудио драјвера уитхц ћу се и даље користи .. никад то учинио пре .. то може бити учињено?
сам то јер је друга матична плоча има 2.60гхз Интел и на минут сам помоћу АМД 2ГХз

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 3. април 2009, 09:39
Донаторска Група

Ыуп учиним сам стара око 8 ХД-а да сам се око суап на мој стари десктоп, јер сам био на јефтини да купимо један велики довољно за све што сам имао лол.
Old 3. април 2009, 12:58
Донаторска Група

ок тханкс мате ти га аго

Old 3. април 2009, 13:59
Мембер Гроуп

ако је његов велики хардвер промени, прозори често треба да буде поново активиран. или бар, КСП ипак, нисте сигурни о видик, замислите исти својих ипак.

МЦТУ
Old 4. април 2009, 06:05
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мцту View Post
ако је његов велики хардвер промени, прозори често треба да буде поново активиран. или бар, КСП ипак, нисте сигурни о видик, замислите исти својих ипак.

МЦТУ
Чуо сам да се могу по оверрулед то постепено.
тј. боот уп имбетуеен сваку промену.
Old 4. април 2009, 12:46
Мембер Гроуп

болестан морам пробати тај следећи пут. сам променио матичну плочу једном неко време пре, и прозори затражено да се активира у року од 3 дана, његова не баш стварно проблем, али би могао добити узнемирујући.
Old 4. април 2009, 12:51
Донаторска Група

Да, могло би бити проблема са, као у случају петес ако си се мењају из Интел АМД или обрнуто. Као што је овај очито значи да имате за промену мобо и ЦПУ у исто време. Зависи како се чини већим хардвер промени прозори мокри њене гаћице И спосе.
Old 4. април 2009, 12:53
Мембер Гроуп

Куоте:
Зависи како се чини већим хардвер промени прозори мокри њене гаћице И спосе.
леп начин стављања ван њега

Мислим да кад сам променио мобо је да се од Интел АМД, али сада не могу сетити.

МЦТУ
Old 4. април 2009, 13:07
Донаторска Група

... болесна учинити променити ако ја донт чизме уму поново активирате га .. ако се деси ноут болестан само поново инсталирате систем Уиндоус

Old 5. април 2009, 14:55
Нови члан групе

Јесте ли радити .''''''''''''
ыеах уиндоус ће вас питати за поновну активацију ако и само ако је њена матична плоча другу марку. То би требало да раде друге мудар.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот еланорбретон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Окт 2009 15:10
Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) рыаннатханс Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 11. јула 2009 07:42
Фрее харддриве партиционирање диска / форматирање за прозоре? ливедреф07 Дривес & Измјењиви медији 2 29 мај 2009 07:46
Бланк харддриве, Уиндоус Ксп Инсталација и Црасх! гордонхеимер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 27 април 2009 07:18
Уиндоус КСП Боот Проблеми Хазард Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 5 јануар 2008 16:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц