![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим ставити мој харддриве са видик на другом рачунару у .. .. хтједе да поново инсталирате видик? од чизма сеттле би га без проблема .. па заправо све сам радиш је мијењање ботхербоард / ЦПУ / у другој речи .. ја ћу још увек бити користе исте графичке картице. харддриве на којем је виста нема на матичној плочи .. само возачи на графичком картицом и аудио драјвера уитхц ћу се и даље користи .. никад то учинио пре .. то може бити учињено? ![]() сам то јер је друга матична плоча има 2.60гхз Интел и на минут сам помоћу АМД 2ГХз
|
| |||
| |||
| Ыуп учиним сам стара око 8 ХД-а да сам се око суап на мој стари десктоп, јер сам био на јефтини да купимо један велики довољно за све што сам имао лол. |
|
| |||
| |||
| ок тханкс мате ти га аго
__________________ |
|
| |||
| |||
| ако је његов велики хардвер промени, прозори често треба да буде поново активиран. или бар, КСП ипак, нисте сигурни о видик, замислите исти својих ипак. МЦТУ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
тј. боот уп имбетуеен сваку промену.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| болестан морам пробати тај следећи пут. сам променио матичну плочу једном неко време пре, и прозори затражено да се активира у року од 3 дана, његова не баш стварно проблем, али би могао добити узнемирујући. |
|
| |||
| |||
| Да, могло би бити проблема са, као у случају петес ако си се мењају из Интел АМД или обрнуто. Као што је овај очито значи да имате за промену мобо и ЦПУ у исто време. Зависи како се чини већим хардвер промени прозори мокри њене гаћице И спосе.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мислим да кад сам променио мобо је да се од Интел АМД, али сада не могу сетити. МЦТУ |
|
| |||
| |||
... болесна учинити променити ако ја донт чизме уму поново активирате га .. ако се деси ноут болестан само поново инсталирате систем Уиндоус
__________________ |
|
| |||
| |||
| Јесте ли радити .'''''''''''' ыеах уиндоус ће вас питати за поновну активацију ако и само ако је њена матична плоча другу марку. То би требало да раде друге мудар. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) | рыаннатханс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 11. јула 2009 07:42 |
| Фрее харддриве партиционирање диска / форматирање за прозоре? | ливедреф07 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 29 мај 2009 07:46 |
| Бланк харддриве, Уиндоус Ксп Инсталација и Црасх! | гордонхеимер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27 април 2009 07:18 |
| Уиндоус КСП Боот Проблеми | Хазард | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 5 јануар 2008 16:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |