![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I .. üzerinde Vista ile başka bir bilgisayar üzerinde benim sabitdisk koymak istiyorum .. Ben Vista'yı yüklemek yeniden olurdu? de boot kadar herhangi bir sorun ile .. bu temelde tüm yapıyorum / CPU / başka bir deyişle .. i hala aynı grafik kartı kullanarak olacak botherboard değişiyor. Bu konuda uzak manzara olan sabitdisk de hala .. kullanarak olacak .. sadece grafik kartı ve ses sürücüleri withc i hiçbir anakart sürücüleri var Bu önce .. yapılacağını yapılır hiç? ![]() çünkü diğer anakart ve 2.60ghz Intel vardır dakikada 2ghz AMD kullanıyorum bu yapıyorum
|
| |||
| |||
| I konusunda 8 eski HD çünkü ucuz için herşeyi ben lol vardı büyük yeterli satın almak için o benim eski masaüstü etrafında değiş tokuş etmek için kullanılan var Yup yapmalıdır. |
|
| |||
| |||
| tamam teşekkürler dostum ben önce verecek
__________________ |
|
| |||
| |||
| eğer onun büyük bir donanım değişikliği, pencereler genellikle ihtiyaçlarını yeniden gerekir. ya da en azından, XP, Vista ile ilgili olan aynı olsa hayal emin değildir. MCTW |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
yani. bir önyükleme kadar her değişikliğin imbetween.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| kötü, önümüzdeki zaman denemeliyim. Bir süre önce bir anakart değişti, ve pencereler 3 gün içinde yeniden etkinleştirilebilir istenir, onun tam bir sorun gerçekten, ama alabilir can sıkıcı. |
|
| |||
| |||
| Evet, durum petes gibi bir sorun, eğer Intel gelen AMD veya tersi değişen ettiğiniz olabilir. Bu tabii ki, aynı anda mobo ve CPU değiştirmek anlamına gelir. Depends nasıl büyük donanım değişikliği Ben spose kendi külot pencereleri ıslak yapar.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben Intel AMD için o mobo değiştirildi düşünüyorum, ama cant şimdi hatırlıyorum. MCTW |
|
| |||
| |||
... eğer çizme I dont akılda yeniden bu .. etkinleştirmeden eğer nowt kötü sadece tekrar olur-windows kurmak kötü değişiklik yapmak
__________________ |
|
| |||
| |||
| Mi bu .'''''''''''' eser evet pencereler yeniden isteyecektir ve yalnızca onun farklı bir anakart MARKA. Diğer akıllıca çalışması gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |