менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Чи буде моя Обсяги жорстких дисків для завантаження Windows на іншому комп'ютері?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 квітня 2009, 08:13
Донор групи

Default Чи буде моя Обсяги жорстких дисків для завантаження Windows на іншому комп'ютері?

Я хочу поставити мій жорсткий диск з Vista на .. на інший комп'ютер .. б я повторно установку Vista? Чи буде у завантаженні без проблем .. тому в основному все роблю змінюється botherboard / CPU / Іншими словами .. я все одно буду використовувати той же відеокарта. жорсткий диск, який Vista на немає драйверів на материнську плату .. тільки відеокарта & аудіо драйвера withc Я також буду ще використовують .. ніколи цього не робили .. може бути зроблено?
роблю це тому, що інша материнська плата має 2.60GHz Intel і в хвилини М. Використання AMD 2GHz

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 3 квітня 2009, 09:39
Донор групи

Default Чи буде моя Обсяги жорстких дисків для завантаження Windows на іншому комп'ютері?

Yup робити, у мене є близько 8 старі HD, який я використав для заміни навколо на мій старий робочий стіл, тому що я була дешевою, щоб купити досить великий для все, що я LOL.
Old 3 квітня 2009, 12:58
Донор групи

Ok I завдяки Мати дасть тому

Old 3 квітня 2009, 13:59
Член групи

якщо його великим зміною устаткування, вікон часто має бути відновлений. або принаймні, XP робить, не впевнені в перспективі, уявіть його ж думки ".

MCTW
Old 4 квітня 2009, 06:05
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав mctw View Post
якщо його великим зміною устаткування, вікон часто має бути відновлений. або принаймні, XP робить, не впевнені в перспективі, уявіть його ж думки ".

MCTW
Я чула, що може бути скасовано робити це поступово.
IE. завантаження imbetween кожного зміни.
Old 4 квітня 2009, 12:46
Член групи

жорстоке треба спробувати що наступного разу. Я змінив плати якийсь час назад, вікна і просили, щоб бути відновлений протягом 3 днів, її не можна назвати дійсно проблема, але може дратувати.
Old 4 квітня 2009, 12:51
Донор групи

Так, можуть бути проблеми з, як і в PETES випадку, якщо ви змінюєте від Intel з AMD, або навпаки. Як це, очевидно, означає, що ви повинні змінити плат і процесорів в той же час. Залежить, наскільки великих апаратних змін робить вікна мокрими свої трусики я SPOSE.
Old 4 квітня 2009, 12:53
Член групи

Цитата:
Залежить, наскільки великих апаратних змін робить вікна мокрими свої трусики я SPOSE.
Nice далеко Збираючи

Думаю, коли я змінив плат, що він був від Intel з AMD, але нахиляє пам'ятаю зараз.

MCTW
Old 4 квітня 2009, 13:07
Донор групи

... жорстоке зробити зміни, якщо воно завантажується I Dont Re увазі підключаючи його .., якщо велика рогата худоба відбувається жорстоке просто перевстановити Windows

Old 5 квітня 2009, 14:55
Нові члени групи

Хіба це робота .''''''''''''
Так Windows попросить активувати, якщо і тільки якщо його різні плати бренду. Це має працювати іншим мудрим.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується elanorbreton Операційні системи Windows 3 2 жовтня 2009 15:10
Windows XP Home Edition не завантажується? (Необхідний доступ до Boot.ini) ryannathans Операційні системи Windows 12 11 липня 2009 07:42
Безкоштовні жорсткого диска перегородки / форматування для Windows? livedref07 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 29 травня 2009 07:46
Бланк Обсяги жорстких дисків, Windows XP Установка і Crash! gordonheimer Операційні системи Windows 1 27 квітня 2009 07:18
Windows XP Проблема завантаження Небезпеки Операційні системи Windows 3 5 січня 2008 16:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.