![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хочу поставити мій жорсткий диск з Vista на .. на інший комп'ютер .. б я повторно установку Vista? Чи буде у завантаженні без проблем .. тому в основному все роблю змінюється botherboard / CPU / Іншими словами .. я все одно буду використовувати той же відеокарта. жорсткий диск, який Vista на немає драйверів на материнську плату .. тільки відеокарта & аудіо драйвера withc Я також буду ще використовують .. ніколи цього не робили .. може бути зроблено? ![]() роблю це тому, що інша материнська плата має 2.60GHz Intel і в хвилини М. Використання AMD 2GHz
|
| |||
| |||
| Yup робити, у мене є близько 8 старі HD, який я використав для заміни навколо на мій старий робочий стіл, тому що я була дешевою, щоб купити досить великий для все, що я LOL. |
|
| |||
| |||
| Ok I завдяки Мати дасть тому
__________________ |
|
| |||
| |||
| якщо його великим зміною устаткування, вікон часто має бути відновлений. або принаймні, XP робить, не впевнені в перспективі, уявіть його ж думки ". MCTW |
|
| |||
| |||
| Цитата:
IE. завантаження imbetween кожного зміни.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| жорстоке треба спробувати що наступного разу. Я змінив плати якийсь час назад, вікна і просили, щоб бути відновлений протягом 3 днів, її не можна назвати дійсно проблема, але може дратувати. |
|
| |||
| |||
| Так, можуть бути проблеми з, як і в PETES випадку, якщо ви змінюєте від Intel з AMD, або навпаки. Як це, очевидно, означає, що ви повинні змінити плат і процесорів в той же час. Залежить, наскільки великих апаратних змін робить вікна мокрими свої трусики я SPOSE.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Думаю, коли я змінив плат, що він був від Intel з AMD, але нахиляє пам'ятаю зараз. MCTW |
|
| |||
| |||
... жорстоке зробити зміни, якщо воно завантажується I Dont Re увазі підключаючи його .., якщо велика рогата худоба відбувається жорстоке просто перевстановити Windows
__________________ |
|
| |||
| |||
| Хіба це робота .'''''''''''' Так Windows попросить активувати, якщо і тільки якщо його різні плати бренду. Це має працювати іншим мудрим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition не завантажується? (Необхідний доступ до Boot.ini) | ryannathans | Операційні системи Windows | 12 | 11 липня 2009 07:42 |
| Безкоштовні жорсткого диска перегородки / форматування для Windows? | livedref07 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 29 травня 2009 07:46 |
| Бланк Обсяги жорстких дисків, Windows XP Установка і Crash! | gordonheimer | Операційні системи Windows | 1 | 27 квітня 2009 07:18 |
| Windows XP Проблема завантаження | Небезпеки | Операційні системи Windows | 3 | 5 січня 2008 16:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |