![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички аз имам един стар ThinkPad 570 с win98 и аз трябва да инсталирате по-нова версия на Windows Имам UltraBase само с флопи, така че много трудно за прехвърляне на големи файлове или да инсталирате новата операционна система така че имах тази идея, че аз ще прехвърли на твърдия диск на друг лаптоп, инсталиране на ОС, след това се прехвърля обратно (аз съм направил това, преди да са поставени в една долчинка HD Sony и то успешно обувка) първо Сложих Windows 2000 на отделни parititon и имам син екран грешка спре и отказва да зареди, и след това пуснати win98 се използва целия диск сега тя просто казва, невалиден системен диск, PLS премествам след стачка произволен клавиш, така аз пуснат обратно в Sony, за да проверите и had'nt е съборена и то работилница глоба пуснат обратно в ThinkPad същата грешка IM просто се чудех защо това да се случи?, аз имам нарежда CD карам сега, но аз съм просто любопитни Благодаря ти предварително хан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shouldn't ти направи това, които могат да възникнат най-различен хардуер имам навик работа след chnageing хардуера просто doesn't така какви са спецификациите на лаптопа?
| |||
| |||
| Да аз не souldnt аз правя това, но се преведе OS да зарежда от виртуален дял, ще се начин за дълго спецификациите и двете 64 MB RAM Pentium базирани въпреки че и двете скорости Sony разл 600MHz IBM 366mhz 6 и 10 GB твърд диск Аз имам чувството, че мисля за BIOS са completly разл IBM BIOS и Phönix това в действителност може да причини на проблемите Сложих на Dell в Sony и обувка и Dell е много по-стари от IBM, която е това, което ми даде идеята повече мисли ще бъдат оценени наздраве |
|
| |||
| |||
| просто berly отговарят на мин. requirments за 2000 г. просто изчакайте докато CD диска ви стане там |
|
| |||
| |||
| мин. requirments за 2000 г. са професионално изпълнени easliy мин. е (от micorsoft сайта) 133 MHz 32 MB RAM 2 GB твърд диск VGA Card аз имам най-малко двойно, не ще се опита да инсталирате друго |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, само един външен диск се препоръчва, а други могат да работят, но е малко вероятно да
| |||
| |||
| съгласувани с thingie използва външно устройство и аз уж тичам нещо по-високи от 2000 |