![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všem Mám starý thinkpad 570 s win98 a musím provést upgrade na novější verzi na okna Mám UltraBase se jen disketu, tak velmi obtížné přenášet velké soubory nebo instalovat nové os tak já jsem měl tuto myšlenku, že bych převést disk do jiného notebooku, instalace operačního systému, pak převod zpět (já jsem nedělal jsem vložil do hd dell sony a je úspěšně zaveden) Nejdřív jsem si dát windows 2000 na samostatných parititon a dostal modrou obrazovku chyby Stop a odmítl zavést systém, Pak jsem se dal win98 se používat celý disk teď to prostě říká neplatný systémový disk, pls chod pak stávku libovolnou klávesu, tak jsem dal zpět do sony zkontrolovat i had'nt rozbité, a ono práce citlivý dát zpět do thinkpad stejnou chybu im just divil, proč to děje?, já si objednal CD-ROM, ale teď jsem jen zvědavá Děkuji předem inn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shouldnt vám to, že většina jež pravděpodobně zvyklý práce hardwaru pak chnageing hardware doesnt like to jen, že to, co se na specifikace notebooku?
| |||
| |||
| ano i ne souldnt i to, ale převod os pro zavedení z virtuální disk bude trvat tak dlouho, aby specifikace jak 64 MB RAM pentium i když na rozdíl rychlostí 600MHz ibm sony 366MHz 6 a 10 GB hard disk já mám pocit, že přemýšlení o bios je kompletně diff IBM bios a Phonix to by mohlo způsobit, že skutečně prob Dal jsem do dell sony a nastartoval a Dell je mnohem starší než IBM, což je to, co mi vnuklo nápad žádné další myšlenky chtěl bych být ocenil cheers |
|
| |||
| |||
| stačí splnit berly min Poľadavky pro rok 2000 jen čekat, až si tam dostane CD-ROM |
|
| |||
| |||
| min Poľadavky pro rok 2000 jsou profesionální easliy splněny min je (z micorsoft stránky) 133 MHz 32 MB RAM 2 gb hard drive vga karty já mít nejméně dvakrát by se pokusíte nainstalovat jinak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, je pouze doporučená externí disk, jiné práce, ale je nepravděpodobné, že
| |||
| |||
| souhlasila s thingie používat externí disk a já nechtěl bych běžet něco vyšší než 2000 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| Problém v okně Tento počítač | masterhaseeb | Operační systémy Windows | 4 | 17. prosince 2008 10:47 |
| Potíže při spouštění | canyonnehastings | Obecné Hardware Chat | 22 | 6. Prosinec 2007 02:18 |
| Potíže při spouštění | jemes | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 1 října 2007 05:46 |
| Thread Nástroje | |
| |