![]() |
|
| |||
| |||
| hello όλα Έχω ένα παλιό ThinkPad 570 με win98 και εγώ πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση για Windows Έχω ultrabase μόνο με μια δισκέτα, έτσι πολύ σκληρά για να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία ή να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα έτσι είχα αυτή την ιδέα ότι θα μεταφέρει το σκληρό δίσκο σε έναν άλλο φορητό υπολογιστή, εγκαταστήστε το λειτουργικό σύστημα, τότε το εκχωρήσει εκ νέου (i έχεις ξανακάνει αυτό έχω θέσει dell hd σε Sony και είναι επιτυχημένη εκκίνηση) πρώτη έβαλα Windows 2000, σχετικά με ξεχωριστή parititon και πήρα μπλε οθόνη σφάλματος διακοπής και αρνήθηκε να ξεκινήσει, Έβαλα τότε win98 se χρησιμοποιώντας τον ίδιο το δίσκο τώρα λέει ακριβώς άκυρο δίσκο του συστήματος, pls αφαιρεί απεργία οποιοδήποτε πλήκτρο, Έτσι έβαλα πίσω στη Sony για να ελέγξετε θ had'nt είναι σπασμένα και λειτουργεί πρόστιμο θέσουν εκ νέου σε ThinkPad ίδιο λάθος im ακριβώς αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό;, έχω την εντολή cd drive τώρα, αλλά εγώ είμαι λίγο περίεργος σας ευχαριστώ εκ των προτέρων πανδοχείο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shouldn't το κάνετε αυτό είναι πιο συνηθισμένο έργο likley διαφορετικό υλικό τότε chnageing το υλικό αυτό ακριβώς doesn't έτσι ποια είναι τα specs του laptop;
| |||
| |||
| ναι δεν souldnt εγώ κάνω αυτό, αλλά μεταφέρει ένα λειτουργικό σύστημα για να εκκινήσετε από μια εικονική μονάδα δίσκου θα λάβει τρόπος για μακροπρόθεσμη specs δύο RAM 64 MB δύο Pentium αν και βασίζεται ταχύτητες diff Sony 600MHz IBM 366mhz 6 και 10 GB σκληρό δίσκο i ve got αίσθηση ότι σκεφτόμαστε το bios είναι εντελώς diff bios IBM και Phonix αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει στην πραγματικότητα το prob Έβαλα την Dell στην Sony και ξεκινήσει και η Dell είναι πολύ μεγαλύτερα από την IBM, η οποία είναι αυτό που μου έδωσε την ιδέα πλέον σκέψεις θα εκτιμούσα cheers |
|
| |||
| |||
| μόλις πληρούν τις berly Απαιτήσεις λεπτά για το 2000, ακριβώς περιμένει μέχρι cd drive σας είναι εκεί |
|
| |||
| |||
| Απαιτήσεις λεπτά για το 2000 επαγγελματικά πληρούνται easliy min είναι (από Micorsoft site) 133 MHz 32 MB RAM 2 GB σκληρό δίσκο VGA Card Έχω τουλάχιστον διπλάσιο δεν θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει άλλο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, μόνο ένα εξωτερικό δίσκο συνιστάται, άλλοι μπορούν να εργάζονται, αλλά είναι απίθανο να
| |||
| |||
| συμφώνησε με thingie χρήση εξωτερικό δίσκο και θ wouldnt τρέχει τίποτα υψηλότερο από 2000 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης | elanorbreton | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10 |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Πρόβλημα στο παράθυρο "Ο Υπολογιστής μου | masterhaseeb | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 17 Δεκ. 2008 10:47 |
| Πρόβλημα εκκίνησης | canyonnehastings | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 6 Δεκ 2007 02:18 |
| Πρόβλημα εκκίνησης | jemes | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 1 Οκτ. 2007 05:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |