![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hello svima imam stari ThinkPad 570 sa win98 i ja potreba to ažurirati na noviji inačici na Windows imam ultrabase sa samo disketu, tako da vrlo teško za prijenos velikih datoteka ili uvesti koga u službu nov os na taj način ja je ova ideja da bih prenijeti s tvrdog diska na drugi laptop, uvesti koga u službu os, a zatim prenijeti natrag (ja sam to učinio prije nego sam stavio dolina u hd sony i obuven uspješno) Prvo sam stavio Windows 2000 na zasebne parititon i dobio greška plavi ekran i odbio zaustaviti za dizanje, i onda baciti win98 se koristi cijeli disk sada se samo kaže invalid system disk, a zatim uklonite pls štrajk na bilo koju tipku, pa sam stavio natrag u Sony provjeriti had'nt ga ja pokvario i Internet utvrde prekid vratiti u misliti jednak greška im pravedan izvjedljiv zašto ovo događa?, ja sam naručio cd voziti sada, ali ja sam pravedan znatiželjan hvala vam unaprijed inn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| te bi trebao obaviti ovo je najviše likley navika funkcionirati različite hardverske onda chnageing hardvera doesnt to baš kao da je ono što su naočale za laptop?
| |||
| |||
| yeah ja ne souldnt ja to, ali transfer os to čizma from virtualni pogon bi se način da se dugo naočale i 64 MB RAM Pentium iako oba na temelju razlike brzine Sony 600mhz IBM 366mhz 6 i 10 GB hard disk ja imam osjećaj da razmišljam o bios kompletno diff IBM BIOS-a Phonix to zaista mogao uzrokovati prob ja staviti u Dell i Sony dignuti i Dell je mnogo stariji od IBM-a, što je ono što mi je dao ideju više misli bi bilo poštovati klicanje |
|
| |||
| |||
| samo berly zadovoljiti min Zahtjevi za 2000 samo čekati dok se vaš CD pogon dobiva se |
|
| |||
| |||
| min Zahtjevi za 2000 stručne easliy su se sastali min je (od micorsoft site) 133 MHz 32 MB RAM 2 GB hard disk VGA kartice imam barem dvostruko neće pokušati uvesti koga u službu na drugi način |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, samo vanjski voziti se preporuča, drugima svibanj funkcionirati, ali je vjerojatno da
| |||
| |||
| dogovorio s thingie koristiti vanjski disk i ja će trčanje išta više od 2000 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot | elanorbreton | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 15:10 |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Problem u My Computer prozoru | masterhaseeb | Windows Operating Systems | 4 | 17. prosinac 2008 10:47 |
| Boot problem | canyonnehastings | General Hardware Chat | 22 | 6. prosinac 2007 02:18 |
| Boot problem | jemes | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 1. listopad 2007 05:46 |
| Thread Tools | |
| |