![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all nekem van egy régi ThinkPad 570 a win98 és én frissítenie kell a újabb változat-ra Windows nekem van egy ultrabase-val csak egy floppy, ezért nagyon keményen át nagy fájlokat vagy telepíthetünk új os úgyhogy ezt az ötletet, hogy én is át a merevlemez egy másik laptop, telepítse az operációs rendszer, majd transzfer vissza (én tettem ezt eddig nekem van hogy egy dell sony hd-ba, és sikeresen csizmás) először feltettem a Windows 2000-külön parititon és kapott kék képernyős Stop hiba és nem volt hajlandó boot, Én akkor tesz win98 se használja az egész lemezt most már csak mond Érvénytelen rendszerlemez, pls majd távolítsa sztrájk bármelyik gombot, ezért tettem vissza a Sony, hogy ellenőrizze i had'nt tört ez és ez szerkezet finom hozott vissza a ThinkPad ugyanaz a hiba im csak nem értette, miért történik ez?, én elrendelte, hogy a CD-meghajtót, de most én csak kíváncsi köszönöm előre inn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akkor kellet volna, hogy ezt megtegye a legtöbb likley szokás dolgozik majd a különböző hardver chnageing a hardver ez csak nem szeret, hogy mik a szemüveg a laptop?
| |||
| |||
| ez igen! én nem én souldnt Ehhez azonban át az OS-hoz csomagtartó-ból egy virtuális meghajtót venne módja annak, hogy hosszú specs mind a 64 MB RAM Mindkét pentium alapú bár diff sebesség sony 600MHz ibm 366mhz 6 és 10 GB-os merevlemez i ve got az érzés, hogy gondolt a bios nem teljesen személyre diff ibm bios és PHONIX ez valóban okoz a prob tettem a szakadék a Sony és elindult és a Dell sokkal idősebb, mint az IBM, amely a mi adta az ötletet többé gondolat lenne értékelni pirítós |
|
| |||
| |||
| ön csak berly megfelel a követelmények, min 2000 várni, míg a CD-meghajtó lesz ott |
|
| |||
| |||
| min követelmények, a 2000 szakember easliy teljesülnek min (a Micorsoft site) 133 MHz - 32 MB RAM 2 GB-os merevlemez-meghajtó VGA kártya nekem van legalább kétszer nem próbálja meg telepíteni másképp |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, csak egy külső meghajtó ajánlott, mások is működhet, de nem valószínű, hogy
| |||
| |||
| egyetértett thingie használni külső meghajtót és én akar futtatni semmit magasabb, mint 2000 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul | elanorbreton | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 2, 2009 15:10 |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Probléma a Sajátgép ablakban | masterhaseeb | A Windows operációs rendszerek | 4 | 17. december 2008 10:47 |
| Boot probléma | canyonnehastings | Általános fémáru Chat | 22 | 6. december 2007 02:18 |
| Boot probléma | jemes | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 1. október 2007 05:46 |
| Téma eszközök | |
| |