![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all יש לי 570 ThinkPad הישן עם Win98 ואני צריך לשדרג לגרסה חדשה יותר ב-Windows יש לי רק עם ultrabase תקליטונים, אז קשה מאוד להעביר קבצים גדולים או להתקין מערכת הפעלה חדשה כך היה לי מושג כי הייתי להעביר את הדיסק הקשיח הנייד אחרת, להתקין את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן להעביר חזרה (אני עשיתי את זה קודם אני צריך לשים Dell HD לתוך Sony והוא מאותחל בהצלחה) אני הראשונה את Windows 2000 על parititon נפרדים יש להפסיק מסך כחול שגיאה וסירב אתחול, אני שם את Win98 SE משתמש בדיסק כולו עכשיו זה רק אומר דיסק המערכת לא חוקיים, להסיר pls אז השביתה מקש כלשהו, אז שמתי בחזרה Sony כדי לבדוק had'nt אני שבור זה עובד בסדר לשים אותו בחזרה שגיאה ThinkPad im רק תוהה מדוע זה קורה?, יש לי הורה על כונן התקליטורים עכשיו אבל אני פשוט סקרן תודה מראש הפונדק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה shouldn't ביותר לעשות זאת היא likley חומרה שונים עבודה רגיל אז chnageing החומרה זה בדיוק כמו doesn't כי מה הוא המפרט של המחשב הנייד?
| |||
| |||
| כן, אני לא souldnt אני עושה את זה אבל להעביר מערכת הפעלה לאתחול מכונן וירטואלי ייקח דרך ארוכה מפרט גם 64 MB זיכרון RAM הן מבוססות אף IBM Pentium מהירויות diff Sony 600MHz 366mhz 6 ו 10 GB כונן קשיח אני יש לי הרגשה לחשוב על ה-BIOS הם לחלוטין diff BIOS IBM ו phonix זה בעצם יכול לגרום prob הכנסתי את לתוך Dell Sony ו מאותחל ואת Dell הוא הרבה יותר מבוגר IBM, וזה מה נתן לי את הרעיון כל המחשבות יותר תהיה להערכה Cheers |
|
| |||
| |||
| אתה פשוט berly לפגוש את requirments דקות לשנת 2000 רק לחכות עד כונן התקליטורים שלך יגיע לשם |
|
| |||
| |||
| requirments דקות עבור 2000 Professional הם נפגשו easliy הוא דק (מאתר micorsoft) 133 MHz 32 MB זיכרון RAM 2 GB כונן קשיח כרטיס VGA יש לי לפחות פעמיים לא הייתי מנסה להתקין אחרת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, רק כונן חיצוני מומלץ, לאחרים יכול לעבוד, אבל לא סביר
| |||
| |||
| הסכים עם להשתמש בכונן חיצוני thingie ואני wouldnt להפעיל משהו גבוה אז 2000 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| בעיה במחשב שלי חלון | masterhaseeb | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -17 דצמבר 2008 10:47 |
| אתחול בעיה | canyonnehastings | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 6 דצמבר 2007 02:18 |
| אתחול בעיה | jemes | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ב -1 אוקטובר 2007 05:46 |
| שרשרת כלים | |
| |