![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all turiu sena ThinkPad 570 su Win98, ir man reikia pereiti į naujesnę versiją "Windows Turiu ultrabase tik su floppy, todėl labai sunku perkelti didelius failus arba įdiegti naują OS todėl teko šios minties, kad norėčiau perkelti į kietąjį diską į kitą, nešiojamą kompiuterį, diegti OS, tada perkelti atgal (i ve done this before I įdiegė dell hd į Sony ir ji sėkmingai įkrautas) Pirmiausia aš įdėti Windows 2000 atskirą parititon ir gavo mėlyname ekrane langelio klaidą ir atsisakė paleisti, Tada aš įdėti win98 se, naudojant visą diską dabar tik sako neteisingas sistemos disko, pls pašalinti iš ten išbraukti bet kurį klavišą, taigi aš vėl patiekiant į Sony patikrinti i had'nt atsilaiko, ir jis puikiai veikia grąžinti į ThinkPad pačią klaidą im just wondering, kodėl tai vyksta? turiu užsisakyti kompaktinį diską dabar, bet aš tiesiog smalsu ačiū Inn anksto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs shouldn't tai ji labiausiai likley įpratęs dirbti aparatūros įvairovė tada chnageing aparatūros tai nepadės, kaip tik tai, kas iš nešiojamojo specifikacijas?
| |||
| |||
| Yeah I No I souldnt tai padaryti, bet perkelti os paleisti iš virtualaus disko būtų atsižvelgiama taip, kad ilgai Specifikacijos ir 64 MB RAM tiek Pentium kurių nors diff greičiu Sony 600MHz IBM 366mhz 6 ir 10 GB kietasis diskas I ve got jausmas, kad galvoti apie BIOS yra completly diff IBM BIOS ir Phonix tai iš tiesų gali sukelti Prob įdėti į Dell, Sony ir įkrautas ir Dell yra daug senesnė nei IBM, kurios yra tai, ką man davė mintį bet daugiau minčių būtų dėkingi Cheers |
|
| |||
| |||
| tiesiog berly susitikti min Reikalavimai už 2000 tiesiog laukti disko pasireiškia ten |
|
| |||
| |||
| Reikalavimai min už 2000 Professional yra easliy met min (nuo micorsoft svetainės) 133 MHz 32 MB RAM 2 GB talpos kietąjį diską VGA kortelė Turiu bent du kartus būtų ne bandyti diegti kitaip |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, tik išorinis diskas yra rekomenduojama, kiti gali dirbti, bet mažai tikėtina, kad
| |||
| |||
| pritarė thingie naudoti išorinį diską ir i wouldnt skaičiuoti kas didesnis nei 2.000 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Problema "My Computer" langą | masterhaseeb | Windows "operacinės sistemos | 4 | 17 gruodis 2008 10:47 |
| Boot problema | canyonnehastings | General Hardware Chat | 22 | 6 gruodis 2007 02:18 |
| Boot problema | jemes | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 1 spalis 2007 05:46 |
| Temos įrankiai | |
| |