![]() |
|
| |||
| |||
| hello all Man ir vecs ThinkPad 570 ar win98 un man ir nepieciešams jaunināt uz jaunāku versiju logi i ir UltraBase tikai ar disketi, tāpēc ļoti grūti nodot lielus failus vai instalēt jaunu os tā man bija šī ideja, ka es pārceltu cietā diska uz citu portatīvo datoru, uzstādīt OS, tad to nodošana atpakaļ (i ve izdarījušas pirms esmu dell hd vērā sony un booted veiksmīgi) pirmais man Windows 2000 atsevišķos parititon un saņēma zilo ekrānu pieturas kļūdu un atteicās boot, i tad ielieciet win98 se izmanto visu disku, tagad tā vienkārši saka nederīgs sistēmas diska, pls izņemt tad streiks jebkuru taustiņu, tā man atkal sony, lai pārbaudītu i had'nt sadalīti, un tas works fine nodot atpakaļ ThinkPad paša kļūda im tikai jautājums, kāpēc tā notiek?, man ir pasūtīts cd drive tagad, bet es esmu tikai ziņkārīgs thank you inn iepriekš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs shouldn't to izdarītu, lielākajā daļā likley paradis darbu dažādu aparatūru, tad chnageing aparatūras tā vienkārši doesn't kā tas, kas ir par portatīvo specs?
| |||
| |||
| yeah i neviens i souldnt darīt šo, bet nodošana os ielādēt no virtuālā diska būtu nepieciešams veids, kā ilgtermiņa specs gan 64 mb ram gan Pentium balstīta gan diff ātrumi sony 366mhz 600MHz IBM 6 un 10 GB cietais disks i ve got sajūta, ka domāšana par BIOS ir completly diff IBM BIOS un Phonix tas varētu faktiski izraisīt prob man dell stājas Sony un booted un dell ir daudz vecāks par IBM, kas ir tas, kas deva man ideju vairāk domas būtu jāvērtē cheers |
|
| |||
| |||
| jūs vienkārši berly atbilst min prasības attiecībā 2.000 vienkārši pagaidiet līdz jūsu cd drive izpaužas tur |
|
| |||
| |||
| min prasības attiecībā 2.000 speciālists, easliy met min (no micorsoft vietā) 133 MHz 32 MB RAM 2 gb cieto disku VGA card Man ir vismaz divas reizes nevarētu mēģināt uzstādīt citādi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, tikai ārējais disks ir ieteicams, citi var strādāt, bet maz ticams, ka
| |||
| |||
| vienojas ar thingie izmantot ārējo disku un i wouldnt palaist kaut kas augstāks nekā 2.000 |
![]() |
|
| Bookmarks |