![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich Mam stary ThinkPad 570 z win98 i muszę dokonać aktualizacji do nowszych wersji na Windows Mam UltraBase tylko z dyskietki, więc bardzo trudno transfer dużych plików lub zainstalować nowy system operacyjny więc na pomysł, że ja byłby transfer dysku do innego laptopa, należy zainstalować system operacyjny, a następnie przeniesienie ich z powrotem (i zrobili to przed Włożyłem dell HD w Sony i uruchomiony pomyślnie) Pierwszy i put Windows 2000 na oddzielnej parititon, ale niebieski ekran błędu zatrzymania i odmówiła startu, i następnie umieścić win98 se przy użyciu całego dysku teraz tylko mówi Nieprawidłowy dysk systemowy, pls usunąć następnie strajk dowolnego klawisza, tak ja przywrócić do Sony, by sprawdzić i had'nt łamane jest i działa dobrze przywrócić do pomyśleć ten sam błąd im tylko zastanawiać, dlaczego tak się dzieje?, kazałem dysk cd teraz, ale ja jestem po prostu ciekawy karczma z góry dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ci shouldnt zrobić to najbardziej likley przyzwyczajenie praca różnego sprzętu następnie chnageing sprzętu po prostu nie robi tak co widowisko z laptopa?
| |||
| |||
| yeah i nie souldnt to zrobić, ale transfer do uruchamiania systemu operacyjnego z dysku wirtualnego odbędzie sposób na długi Specyfikacja zarówno RAM 64 MB zarówno Pentium oparty chociaż prędkości diff Sony 600MHz IBM 366MHz 6 i 10 GB dysk twardy I ve got wrażenie, że myślenie o bios to zupełnie diff BIOS IBM i phönix to może rzeczywiście powodować prob i put Dell w sony i zyski i Dell jest dużo starszy niż IBM, który jest co dał mi pomysł żadnych więcej myśli będą mile widziane cheers |
|
| |||
| |||
| po prostu berly spełniają WYMAGANIA min do 2000 tylko czekać, aż twój dysk cd dostaje tam |
|
| |||
| |||
| WYMAGANIA min 2000 Professional easliy są spełnione min jest (z micorsoft miejscu) 133 MHz 32 MB RAM 2 GB dysk twardy VGA Card Mam co najmniej dwukrotnie nie spróbować zainstalować inny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, tylko zewnętrzny dysk jest zalecane, inne mogą działać, ale jest mało prawdopodobne, aby
| |||
| |||
| uzgodnione z thingie korzystać z dysku zewnętrznego, a ja nie byłby prowadzony niczego wyższe niż 2000 |
![]() |
|
| Zakładki |