![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor Eu am un ThinkPad vechi 570, cu win98 şi am nevoie pentru a face upgrade la versiunea mai nouă pentru ferestre Eu am un ultrabase doar cu un floppy, astfel încât foarte greu pentru a transfera fişiere mari sau a instala nou sistem de operare asa ca am avut aceasta idee că i-ar transfera la un alt hard disk laptop, a instala os, apoi transferaţi înapoi (i-am făcut acest lucru înainte de a mi-am pus un Dell HD în Sony şi este încărcat cu succes) I primul pune ferestre 2000 privind parititon separate, şi a luat de eroare ecran albastru opri şi a refuzat să boot, i apoi pune win98 se folosind întregul disc acum it chiar says disc invalid de sistem, pls a elimina apoi grevă orice tastă, asa ca am pus înapoi în Sony pentru a verifica i had'nt rupt it º i it works fin pus înapoi în eroare ThinkPad acelaşi im întrebam de ce se intampla?, am comandat unitatea de CD acum, dar eu sunt doar curios Vă mulţumesc anticipat han |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tu shouldn't face acest lucru este cel mai likley hardware-ul obiceiul de lucru diferite, atunci chnageing hardware-it chiar doesnt place că ceea ce sunt specificatiile de la laptop?
| |||
| |||
| Da, nu am souldnt face acest lucru, dar transferul de un sistem de operare spre cizme de la o unitate virtuală ar lua mod de a lungi specs ambele 64 MB RAM ambele bazate pe Pentium, deşi viteze dif Sony 600MHz IBM 366mhz 6 şi 10 GB hard-disk I-am luat sentimentul că gândindu-te la BIOS sunt complet dif bios IBM şi PHONIX acest lucru ar putea provoca, de fapt, prob am pus Dell în Sony şi cizme, iar Dell este mult mai veche decât IBM, care este ceea ce mi-a dat ideea de orice gânduri mai mult s-ar fi apreciat noroc |
|
| |||
| |||
| pe care tocmai aţi berly satisface cerintele min pentru anul 2000, doar să aştepţi până când unitatea dumneavoastră de CD-ul ajunge acolo |
|
| |||
| |||
| cerintele min pentru 2000 Professional sunt îndeplinite easliy min este (de la site-ul Micorsoft) 133 MHz 32 MB RAM 2 GB hard drive placa video VGA Am cel puţin dublu, nu s-ar încerca să instalaţi în alt mod |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, doar o unitate externă, se recomandă, alţii pot lucra, dar este puţin probabil să
| |||
| |||
| fost de acord cu unitatea folosi thingie externe şi i trec.de la will a alerga ceva mai mare, apoi 2000 |