![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetkým Mám starý thinkpad 570 s win98 a musím vykonať upgrade na novšiu verziu na okná Mám UltraBase sa len disketu, tak veľmi ťažké prenášať veľké súbory alebo inštalovať nové os tak ja som mal túto myšlienku, že by som previesť disk do iného notebooku, inštalácie operačného systému, potom presun späť (ja som nerobil som vložil do hd dell sony a je úspešne zavedený) Najskôr som si dať windows 2000 na samostatných parititon a dostal modrú obrazovku chyby Stop a odmietol zaviesť systém, Potom som sa dal win98 sa používať celý disk teraz to jednoducho hovorí neplatný systémový disk, pls chod potom štrajk ľubovoľný kláves, tak som dal späť do sony skontrolovať aj had'nt rozbité, a ono práca citlivý dať späť do thinkpad rovnakú chybu im just divil, prečo to deje?, já si objednal CD-ROM, ale teraz som len zvedavá Ďakujem vopred inn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| shouldnt vám to, že väčšina ktoré pravdepodobne zvyknutý práce hardvéru potom chnageing hardware doesnt like to len, že to, čo sa na špecifikácie notebooku?
| |||
| |||
| áno aj nie souldnt aj to, ale prevod os pre zavedenie z virtuálny disk bude trvať tak dlho, aby špecifikácie ako 64 MB RAM pentium aj keď na rozdiel rýchlosťou 600MHz ibm sony 366MHz 6 a 10 GB hard disk já mám pocit, že premýšľanie o bios je kompletne diff IBM bios a Phonix to by mohlo spôsobiť, že naozaj prob Dal som do dell sony a naštartoval a Dell je oveľa staršie ako IBM, čo je to, čo mi vnuklo nápad žiadne ďalšie myšlienky chcel by som byť ocenil cheers |
|
| |||
| |||
| stačí splniť berly min Poľiadavky pre rok 2000 len čakať, až si tam dostane CD-ROM |
|
| |||
| |||
| min Poľiadavky pre rok 2000 sú profesionálne easliy splnené min je (z micorsoft stránky) 133 MHz 32 MB RAM 2 gb hard drive vga karty já mať najmenej dvakrát by sa pokúsite nainštalovať inak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, je len odporúčaná externý disk, iné práce, ale je nepravdepodobné, že
| |||
| |||
| súhlasila s thingie používať externý disk a ja nechcel by som bežať niečo vyššia ako 2000 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia | elanorbreton | Operačné systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Problém v okne Tento počítač | masterhaseeb | Operačné systémy Windows | 4 | 17. decembra 2008 10:47 |
| Problémy pri spúšťaní | canyonnehastings | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 6. December 2007 02:18 |
| Problémy pri spúšťaní | jemes | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 1 októbra 2007 05:46 |
| Thread Tools | |
| |