![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло свима Имам стари ТхинкПад 570 са Уин98 и ја морати да извршите надоградњу на новије верзије на прозорима Имам ултрабасе само са дискете, тако да је веома тешко за пренос великих датотека или инсталирају нови ОС тако да сам имао идеју да бих Пренос хард диска на други лаптоп рачунара, инсталирање ОС, онда пренос повратак (ве сам то учинио пре него што сам ставио ХД у Делл и Соны је успешно покренули) Прво сам ставио Уиндоус 2000 на посебном парититон и добио плави екран заустави грешку и одбио да се покрене, Тада сам себи ставио Уин98 преко целог диска а сада само говори исправан систем на диску, а затим уклоните плс штрајк на било који тастер, па сам враћен у Соны проверити хад'нт сам га разбија и то функционише добро вратити назад у ТхинкПад исту грешку Чет само питате зашто то догађа? сам наредио ЦД сада, али ја сам само знатижељан хвала унапред Инн |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| схоулдн'т сте урадили то ликлеы већину навика раде различите хардверске онда цхнагеинг хардвера то само доеснт као да је оно што су спецификације за лаптоп?
| |||
| |||
| ыеах Но И соулднт урадили, али пренос ОС да се покрене са виртуелног диска би тако дуго наочаре и 64 МБ РАМ Пентиум основу иако оба разл Соны брзине 600МХз ИБМ 366мхз 6 и 10 ГБ хард диск ја ве имам утисак да размишљам о БИОС-а су у потпуности разл ИБМ БИОС-а Пхӧникс то би могло заиста да доведе до проблема сам ставио на Делл и Соны покренули и Делл је много старији од ИБМ, који је оно што ми је дао идеју више мисли би поштовати Живели |
|
| |||
| |||
| берлы сте управо сусрет рекуирментс мин за 2000 само чекати док ЦД диск добија се |
|
| |||
| |||
| Мин рекуирментс за 2000 професионалних еаслиы су испуњени минута је (од мицорсофт сајта) 133 МХз 32 МБ РАМ 2 ГБ хард диск ВГА картица Ја сам барем два пута не би покушали да на неки други начин инсталације |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, само екстерни диск препоручује се, остали могу да раде, али је мало вероватно да ће
| |||
| |||
| сложио са тхингие користите екстерни диск и ја уоулднт покренути нешто већи од 2000 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Проблем у Мы Цомпутер прозору | мастерхасееб | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 17 децембар 2008 10:47 |
| Боот проблем | цаныоннехастингс | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 6 децембар 2007 02:18 |
| Боот проблем | јемес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 1 октобар 2007 05:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |