![]() |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba tüm
Win98 i ve i ile eski bir ThinkPad 570 var windows için yeni sürümüne yükseltmeniz gerekir i bir UltraBase var sadece bir disket, bu nedenle çok büyük dosyalar aktarmak veya yeni bütün yüklemek zor bu yüzden bu fikri başka bir dizüstü bilgisayara, os install, sabit disk devrediliyor geri transferi vardı (Bunu daha önce ben bir dell sony hd içine koyduk ve başarılı bir şekilde açılmış) yapılır ve Önce ayrı parititon Windows 2000 koydu ve mavi ekran dur hatası var ve çizme reddetti O zaman şimdi sadece diyor bütün diski kullanarak se win98 koymak geçersiz sistem diski, pls kaldırıp herhangi bir tuşa grev, öylesine i geri sony içine had'nt o kırık ve ThinkPad aynı hata içine geri koymak gayet iyi çalışıyor ben kontrol koymak Sadece merak im neden bu oluyor? i sipariş etmiş cd sürücü artık ama sadece merak ediyorum sen inn peşin teşekkür |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
sen shouldnt çoğu likley alışkanlık iş farklı donanım o zaman bunun ne gibi dizüstü bilgisayarın özellikleri vardır doesnt donanım chnageing bunu yapıyor?
|
|||
|
|||
|
yeah i no i souldnt bunu ancak önyükleme için bir bütün transferi sanal bir sürücü uzun yol alacağını kimden
özellikleri hem 64 MB RAM hem Pentium fark hızları sony 600MHz IBM 366mhz rağmen esaslı 6 ve 10 GB sabit disk i ve bu bios hakkında düşünme tamamen fark vardır his var IBM BIOS ve bu gerçekten prob neden olabilir Phonix i Sony ve yolculuğa Dell Dell içine koymak çok da bana fikir verdi olan IBM, daha eski daha fazla düşünce alkış mutluluk duyacağız |
|
|
|||
|
|||
|
sadece berly sadece cd sürücü kadar beklemek 2000 için dk koßulları karşılamak orada alır
|
|
|
|||
|
|||
|
için dk koßulları 2000 Professional easliy karşılanmaktadır
dk micorsoft sitesi () is from 133 MHz 32 MB RAM 2 GB Hard Drive Ekran Kartı i en az iki başka yüklemeye çalışmayın olacağı |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yea, sadece harici bir sürücü, diğerleri, çalışabilir ama pek olası değildir önerilir
|
|||
|
|||
|
thingie kullanım harici sürücü ve kabul i cekti sonra 2.000 şey daha çalıştırmak
|