![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім У мене є старий ThinkPad 570 з Win98 і мені потрібно провести оновлення до нової версії Windows Я UltraBase тільки з дискети, так що дуже важко для передачі великих файлів або установці нової ОС так що я була ця ідея, що я хотів би перенести жорсткий диск на інший ноутбук, установка ОС, потім передати назад (I В. Е. зробили це раніше я поставив на Dell HD Sony і успішного завантаження) Спочатку я поклав Windows 2000 на окремий parititon і отримав синій екран фатальної помилки і не завантажитися, Потім я поклав Win98 SE, використовуючи весь диск тепер він просто говорить, недійсних системний диск, PLS видалити вдарити будь-яку клавішу, так що я поклав назад в Sony, щоб перевірити had'nt я розбив його, і він чудово працює покласти назад в ту ж помилку ThinkPad їм просто цікаво, чому це відбувається?, я наказав компакт-дисків, але тепер я просто цікаво Спасибо заранее Inn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви не повинні робити цього найбільш likley не спрацюють різні апаратні chnageing те обладнання, яке він як раз не хотів, що які специфікації ноутбука?
| |||
| |||
| Та я не souldnt Я роблю це, але передача ОС для завантаження з віртуального диска займе тривалий способом Специфікації і 64 MB RAM як Pentium заснований хоча розходження швидкостей Sony 600MHz IBM 366mhz 6 і 10 Гб жорстким диском I В. Е. отримав відчуття, що думає про BIOS є Completly порівняння IBM BIOS і Phonix це дійсно може привести до Віри Я поставив у Dell і Sony завантажилася і Dell значно старше, ніж IBM, що й дало мені ідею більше думок б оцінив Cheers |
|
| |||
| |||
| Ви просто berly задоволення хв Вимоги до 2000 просто почекати, поки ваш компакт-диска отримує там |
|
| |||
| |||
| Вимоги хв за 2000 рік є професійними easliy зустрілися хв є (від Micorsoft сайту) 133 МГц 32 MB RAM 2 Гб на жорсткому диску VGA-карту У мене принаймні вдвічі не будуть намагатися встановити в іншому випадку |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, тільки зовнішній диск рекомендується, як інші можуть працювати, але навряд чи
| |||
| |||
| погодився з штучки використовувати зовнішній жорсткий диск, і я Wouldnt запуску нічого вище, ніж 2000 |