![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някои факти за W1ndows V1sta ******* Аз не съм администратор и Министерството на отбраната на този форум, но Бих искал да съм Аз мразя Windows Vista, но Този пост не е просто ми става за колко го мразя те са истинските факти 1: Windows Vista ще се стопи вашия процесор по-бързо от едно кубче лед в пещ [Не е вярно, но получите картинката ^ ^] 2: Тя работи бавно, тъй като изисква повече памет 3: му контрол, за да разберете дали сте извличане на 20 пъти по-DVD на една секунда! 4: Те го Jam опаковка с глупости не е било нужно в процеса! 5: кожата не е по-добре от XP's 6: Признаването глас не е добро на всички 7: Нищо не е съвместимо с него, нито софтуер, хардуер 7 факти за Vista Сега можете да бъде съдия на това, което мисля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дрън дрън дрън.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха! Знаех си, че изглежда имаме зле информирани Mac любовник се на ръце
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| е .....
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Досега съм обич моя Vista Ultimate доста; изглежда да тече много по-бързо, отколкото ми бележника XP Professional, както и нови графики са доста готин. Единственият недостатък е, че доколкото аз предпочитам функция на слайд-шоу в XP до версията Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV никога не е моя компютър замразяване на мен, тъй като аз настанявам изглед последен ... изглед чак за мен:) Вярно ли ще се нуждаят от съоръжението, за да получите най-доброто от него.
и не съм имал проблеми Eney съвместимост с игри ect.if ли сте само в стаята му да работи в режим XP проста:) Мисля, че повечето хора шлака изглед на разстояние е, че те Dont напълно я разбирам все още:) Dont хора като промяна: P Hehe Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| това, което мисля, е, че трябва да изсъхне получите повече или просто да спрете да пушите забавни неща, как може да се каже, че изглед "и кожата не е" т по-добре от XPs.Vista "е собственик на кожата XP" и Skin.FACT! !!!!! Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обичам номер 3 в списъка. ![]() Вие сте незаконно Downloader не сте. Вие сте ядоса може да се наложи да плати, всъщност плащате за филми.Повечето от досадни неща, цитирам се конфигурира по Изглед или чрез актуализации. Научете го, преди да я обиди.
|
| |||
| |||
| LOL даже, че съм DVD Изкормвача не! I DONT използват Vista все пак! Това е гадно наистина зле, неговите не само аз, който казва това, serch VISTA гадно от YouTube и какво ще излезе? О, само на около 100 видеоклипове |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами .... като тази тема не е писано да бъде прекалено сериозна, това може да гориво огъня за борба бригада Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Използвам Vista Ultimate на двойствен обувка, създаден с XP Pro .... (Аз съм този типичен за Vista), но ако бъдат попитани, щях да кажа, че XP Pro е по-бързо, по-отзивчиви и по-бързо, за да се чувстват всички кръгли и много по-малко разочароващ за употреба. Това би трябвало да подклаждам огъня Моята система: Начало Build
|