![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Některá fakta o W1ndows V1sta ******* Nejsem ani admin mod tohoto fóra, ale já bych byl Nemám rád windows Vista, ale to místo není jen mně děje, o tom, jak moc jsem se nenávidět jsou pravdivá fakta 1: Windows Vista bude tát váš procesor rychlejší než Ice Cube v troubě [Není to pravda, ale dostanete obrázek ^ ^] 2: pomaleji, protože to vyžaduje více paměti RAM 3: Jeho kontrola, zda jste na 20 krát ripování DVD druhé! 4: Jsou Jam balení je s blbost jste nemusel v procesu! 5: kůže není o nic lepší než XP 6: rozpoznávání hlasu není dobré vůbec 7: Nic není kompatibilní s tím, hardware ani software 7 fakta o vista Nyní můžete být soudcem toho, co si myslíte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aha! Věděl jsem to, zdá se máme špatně informováni mac milence ven rukou
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lži .....
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Zatím mi líbí moje Vista Ultimate poměrně hodně, se zdá být mnohem rychleji, než můj notebook XP Professional, a nové grafiky, jsou do jisté míry drzý. Jediná nevýhoda je, že zatím dávám přednost slide-show funkce v XP na verzi Windows Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv nikdy má pc zmrazení na mě, protože já dosadit průhled konečný ... průhled celou cestu pro mě:) pravda, budete potřebovat slušnou plošině získat to nejlepší z ní.
a já neměla eney problémy s kompatibilitou s hrami ect.if vám stačí nastavit, aby byl spuštěn v režimu XP jednoduchý:) Myslím, že většina lidí strusky je průhled z ona dont plně pochopit její zatím:) lidem nelíbí změna: P hehe Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| co si myslím, že musíte chřadne víc chodit ven, nebo jen přestat kouřit vtipné věci, jak můžete tvrdit, že vista `y` t kůži není o nic lepší než XPs.Vista `s vlastní kůži XP` s Skin.FACT! !!!!! Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miluji číslo 3 v seznamu. ![]() Vy jste nelegální downloader je to tak. Jste naštvaný budete muset zaplatit, skutečně platí pro filmy.Většina nepříjemných věcí, které jsou nastavitelné ve citovat Vista nebo pomocí aktualizací. Učte se před urazit to.
|
| |||
| |||
| Lol Anobrž Určitě jsem dvd ripper NENÍ! I dont použití průhled stejně! Je to na hovno opravdu špatný, jeho ne jenom já, kdo to říká, serch VISTA Sucks na youtube a co vymyslet? Oh, jen asi 100 videí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No .... protože vlákno není míněn příliš vážně, může toto palivo pro požární sbor Anti Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Používám Vista Ultimate na dual boot nastaven s XP Pro .... (I'm psát to na Vista), ale pokud se zeptal, musel bych říct, že XP Pro je rychlejší, citlivější a rychlejší, na pocit, dokola a mnohem méně frustrující k použití. To by mělo rozdmýchávat Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| By, které chcete toto okno ve svém pokoji? | redden137 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 2. února 2009 16:24 |
| Msn okna | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 8. února 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operační systémy Windows | 5 | 27. ledna 2008 09:03 |
| Nové okno problémy | samtialou | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 21. prosinec 2007 19:52 |
| Prípravné zbavit kartu na vrcholu okna, jak na to?? | divertom80 | Operační systémy Windows | 7 | 16. Září 2007 12:13 |
| Thread Nástroje | |
| |