![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ορισμένα στοιχεία σχετικά με W1ndows V1sta ******* Δεν είμαι admin ή mod αυτού του φόρουμ, αλλά μακάρι να Μισώ τα Windows Vista, αλλά Αυτή η θέση δεν είναι απλώς μου συμβαίνει σχετικά με το πόσο εγώ κάνω αυτό το μίσος είναι αλήθεια των γεγονότων 1: Τα Windows Vista θα λιώσει επεξεργαστή σας πιο γρήγορα από ό, τι ένας κύβος πάγου σε φούρνο [Δεν είναι αλήθεια, αλλά παίρνετε την εικόνα ^ ^] 2: Τρέχει πιο αργή, επειδή απαιτεί περισσότερη μνήμη RAM 3: έλεγχος του για να δείτε αν είστε αντιγραφή των DVD είναι 20 φορές το δευτερόλεπτο! 4: Οι Jam το πακέτο με τα χάλια σας δεν χρειάζεται στη διαδικασία! 5: Το δέρμα δεν είναι καθόλου καλύτερα από XP είναι 6: Η αναγνώριση ομιλίας δεν είναι καλή σε όλα 7: Τίποτα δεν είναι συμβατές με αυτήν, το υλικό Δεν λογισμικού 7 στοιχεία για vista Τώρα μπορείτε να το κρίνω αυτό που νομίζετε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπλα μπλα μπλα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha! Το ήξερα, φαίνεται ότι έχουμε μια κακή ενημέρωση mac εραστής για τα χέρια
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ψέματα .....
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Μέχρι στιγμής είμαι αρεσκείας Vista Ultimate μου αρκετά? Φαίνεται να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι XP Professional σημειωματάριό μου, και τα νέα γραφικά είναι αρκετά δροσερό. Το μόνο μειονέκτημα μέχρι στιγμής είναι ότι προτιμώ τη λειτουργία slide-show σε XP με την έκδοση Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv ποτέ δεν είχε παγώσει pc μου για μένα επειδή εγώ εγκατέστησα μακρινή θέα τελικά ... μακρινή θέα σε όλη τη διαδρομή για μένα:) αλήθεια, θα χρειαστείτε ένα αξιοπρεπές εξέδρα για να πάρει το καλύτερο από αυτό.
και δεν είχα eney ζητήματα συμβατότητας με τα παιχνίδια ect.if κάνετε απλά βάζουν να τρέχει σε xp απλή λειτουργία:) Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σκωρία μακρινή θέα μακριά είναι αυτοί dont της κατανοήσει πλήρως ακόμη:) άνθρωποι dont like αλλαγή: P hehe Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| τι σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να μαραίνονται βγούμε περισσότερο ή απλά να σταματήσετε το κάπνισμα τα αστεία πράγματα, πώς μπορεί να σας πω ότι vista `s δέρμα isn` t καλύτερα από XPs.Vista `s δέρμα είναι κύριος XP` s Skin.FACT! !!!!! Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λατρεύω τον αριθμό 3 στον πίνακα. ![]() Είσαι μια παράνομη κατέβασα δεν είσαι. Είστε ενοχλημένος ίσως χρειαστεί να πληρώσει, που πράγματι καταβάλλει για τις ταινίες.Τα περισσότερα από τα ενοχλητικά πράγματα που αναφέρω είναι προσαρμόσιμες εντός Vista ή μέσω ενημερώσεις. Μάθετε πριν να είναι προσβολή.
|
| |||
| |||
| Lol μάλιστα είμαι βέβαιος dvd αντεροβγάλτης ΔΕΝ! I dont χρήση vista ούτως ή άλλως! Είναι πολύ άσχημα χάλια, δεν το μόνο ο Πρόεδρος που λέει ότι, serch VISTA sucks youtube και για το τι θα βρούμε; Ω, μόνο περίπου 100 βίντεο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά .... όπως αυτό το νήμα δεν είναι γραφτό να γίνει πολύ σοβαρό, αυτό το καύσιμο μπορεί να την φωτιά για την ταξιαρχία Καταπολέμησης Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Χρησιμοποιώ Vista Ultimate σε διπλή εκκίνηση που έχει συσταθεί με XP Pro .... (Είμαι δακτυλογράφηση αυτό επάνω μακρινή θέα), αλλά αν ζητηθεί, θα πρέπει να πω ότι XP Pro είναι πιο γρήγορα, πιο προσαρμοσμένη και πιο γρήγορα, με την αίσθηση, όλο και λιγότερο πολύ απογοητευτικό να χρησιμοποιήσετε. Ότι θα πρέπει να ρίχνουν λάδι στη φωτιά Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|