![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Neke činjenice o W1ndows V1sta ******* Nisam admin ili mod ovog foruma, ali želim sam bio Mrzim Windows Vista, ali ovaj post nije samo mi ide na informacije o tome koliko ja ne mrzim oni su istinite činjenice 1: Windows Vista će rastopiti procesor brže nego Ice Cube u pećnici [Nije istina, ali ste dobili sliku ^ ^] 2: Ona prometuje sporije jer to zahtijeva više RAM-a 3: Njegov provjere da li ste kopiranja DVD-a 20 puta drugi! 4: Oni Jam je paket sa isprdak vam ne treba u tom procesu! 5: koža nije bilo bolje nego na XP 6: prepoznavanje glasa nije dobro na sve 7: Ništa nije kompatibilan s njom, Nor hardver softver 7 činjenice o vidik sada ste se sudac što mislite |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aha! Znao sam, čini se da smo bolesni informirani MAC-a, ljubavnik na van ruke
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| laži .....
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Do sada sam sviđanje moj Vidik Konačan dosta, čini se da teče puno brže nego moj XP Professional bilježnica, i nova grafika je prilično cool. Jedini minus je tako daleko da sam radije slide-show u funkciju XP to Vidik inačici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv nikada nije moj pc smrznuti se na mene jer ja Installer vidik konačan vidik ... sve za mene:) istina, trebat će vam pristojno opremiti kako bi dobili najbolje iz nje.
i ja nisu imali eney kompatibilnost ispostavljati sa igrama ect.if vi ste upravo zalazak Internet to trčanje in XP jednostavan način:) Mislim da je većina ljudi zgura vidik van je oni dont u potpunosti razumjeti još:) ljudi dont poput promjena: P hehe My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| ono što mislim da je taj trebate sušiti dobiti više informacija ili samo prestati pušiti smiješne stvari, kako možeš reći da vidik `s kožom isn` t bilo bolje nego XPs.Vista `e koža posjeduje XP` e Skin.FACT! !!!!! Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim broj 3 na listi. ![]() You're ilegalan skidač zar ne. You're ojađen vam svibanj morati platiti, zapravo platiti za filmove.Većina od iritantnih stvari vam citirati su podesiva u roku od Vidik ili putem obnove. Saznajte to prije nego što ga uvrijediti.
|
| |||
| |||
| Lol Da siguran sam dvd trbosjek NE! JA dont koristiti vidik anyway! To je sranje stvarno loše, a ne samo njegova, koji mi kaže da to, serch VISTA sranje na youtube i što će doći gore? Oh, tek oko 100 videos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa .... kao ovaj thread nije zamišljen da bude previše ozbiljan, ovaj svibanj gorivo za vatru brigada Anti Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Koristim Vista Ultimate na dvojan čizma postaviti sa XP Pozitivan glas .... (Ja sam tipkati ovaj na Vidik), ali ako je zatraženo, ja bih se reći da je XP Pro je brži, odgovarajući i brže, to osjećam, svestrani i mnogo manje frustrirajuće za korištenje. To bi trebalo fan flames My System: Početna Build
|