![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néhány tény a W1ndows V1sta ******* Én nem vagyok admin, vagy mod az ezen a fórumon, de bárcsak Utálom a Windows Vista, de Ez az üzenet nem csak nekem folyik arról, mennyire utálom én csinál ez azok valós tényeken 1: A Windows Vista a processzor gyorsabban olvad, mint az Ice Cube-os kemencében [Nem igaz, de ön kap a kép ^ ^] 2: Ez fut lassabban, mert ahhoz több Kos 3: A ellenőrzi, hogy ha a szakító a DVD-t 20-szer a második! 4: Ők Jam bepakolni a szar, hogy nem szükséges, hogy a folyamat! 5: A bőr nem jobban, mint az XP 6: A Hangfelismerés nem jó egyáltalán 7: Semmi sem kompatibilis vele, hardver sem szoftver 7 tény a kilátás most meg lehet ítélni, hogy mit gondol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha! Tudtam, hogy úgy tűnik, van egy rosszul tájékozott fi szerelmes elõ kezek
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hazugság .....
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Eddig vagyok én szeretet Vista Ultimate elég sok, úgy tűnik, hogy sokkal gyorsabban fut, mint az én XP Professional notebook, és az új grafika nagyon jó. Az egyetlen hátránya eddig az, hogy jobban szeretem a slide-show funkcióval XP a Vista változat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv soha nem volt saját pc befagyasztása nekem, mivel én beiktatott kilátás végső ... kilátás egészen értem:) igaz, szükségünk lesz egy tisztességes rig, ha a legjobb belőle.
és nekem még nem volt eney kompatibilitási problémák a játékkal ect.if csinálsz Ön csak azt futtatni xp módban egyszerű:) Azt hiszem, a legtöbb ember salak kilátás van ők dont le teljesen tisztában vele még:) az emberek, mint dont change: P hehe My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| amire gondolok, hogy el kell elsorvad kap többet, vagy éppen a dohányzásról való leszokásban a vicces dolgokat, hogyan tud mondani, hogy kilátás `s skin ugye` t jobban, mint XPs.Vista `s bőr birtokolja XP` s Skin.FACT! !!!!! Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imádom a 3-as szám a listában. ![]() Te egy illegális letöltő ugye. Te bosszús lehet, meg kell fizetniük, kifizetne a filmekre.A legtöbb bosszantó dolgot idézettel konfigurálható Vista belül vagy azon keresztül a frissítéseket. Tudjon meg, mielőtt sértés azt.
|
| |||
| |||
| Lol igen biztos vagyok dvd ripper nem! I dont Vista használata mindenképpen! Szar nagyon rossz, hogy nem csak nekem, aki azt mondja, serch VISTA SUCKS a YouTube-on, és mi fog jönni? Ó, csak mintegy 100 videó |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos .... mivel ez a téma nem jelent túl komoly, ez az üzemanyag a tüzet az Anti Vista brigád: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
I use Vista Ultimate a kettős csomagtartó felállítani XP Pro .... (I'm gépelni ezt Vista), de ha megkérdezik, azt kell mondanom, hogy XP Pro a gyorsabb, hatékonyabb és gyorsabb, az érzi magát, körös-körül, és sokkal kevésbé frusztráló használni. Kell, hogy a lángok fan My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szeretné, ha szeretné ezt a Window a szobában??? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2. február 2009 16:24 |
| Msn ablak | tinkerbell | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 8. február 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. január 2008 09:03 |
| Új ablak probléma | samtialou | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 21. december 2007 19:52 |
| Megszabadulni a lap tetején egy ablak, hogyan???? | divertom80 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 16. Szeptember 2007 12:13 |
| Téma eszközök | |
| |